![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De compătămit da, trebuie compătimiți, iar de acuzat îi acuză Cuvântul lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
putem totusi, sa-i numim frati de credinta (cel putin asa se deduce din ce ati scris in aceste ultime doua zile). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puteți să-i numiți "frați de credință" dacă au aceeași credință. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
este profetit ca vor fi profeti si hristosi mincinosi care vor cauta sa insele. degeaba vine mormonul cu anumite declaratii daca baga si o erezie demonica sau degeaba urla pe stadioane penticostalul ca Hristos mantuieste daca el cade la pamant sub actiunea unui duh demonic. ps: cu privire la vizitarea unei manastiri ortodoxe, ati mai reflectat? m-as bucura sa aud ca da. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am avut ce reflecta, am vizitat mănăstiri ortodoxe. Doar am mai spus că sunt deplin lămurit în această privință. Nu-mi cereți amănunte că nu discut acest aspect. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca eu va fac invitatia sa veniti la o manastire, de ce ma refuzati? puteti sta trei zile, o sa primiti cazare gratuita, masa gratuita. veti primi rugaciunile calugarilor mult folositoare... chiar daca ati mai fost, totusi ganditi-va ca la adventisti va duceti aproape zilnic! ati spus ca-i preferati pe penticostali sau pe baptisti, totusi aveti acum invitatia de a vizita o manastire ortodoxa, nu inteleg refuzul ! daca ati spus cu toata convingerea ca acolo, la manastire, gasiti crestini, de ce nu vreti sa veniti? sau nu cumva va temeti ca modul de vietuire al calugarilor va va impresiona incat poate va veti decide sa va lasati de cele lumesti, imbratisand viata monahala? "ti-ar fi greu sa arunci inapoi cu piciorul intr-un tepus." ?? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|