Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2012, 07:24:36
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Si timpul asta special pus deoparte tine la voi doar 24 de ore - de fapt doar 16, avand in vedere ca somnul de 8 ore nu prea este pus deoparte pentru Dumnezeu.
Sau sa nu-mi spui ca la voi si somnul de sambata este timp pus deoparte pentru Dumnezeu?
Prietene, timpul acesta nu ne aparține, căci nu e al nostru, e al lui Dumnezeu! În postarea anterioară ți-am bolduit special "Sâmbetele Mele" să remarci că sâmbetele sunt ale Domnului! La fel cum Hristos e Domn al Sâmbetei (Marc.2,28), și Sâmbăta este a Lui. Dacă El a sfințit-o (adică a pus-o deoparte) la Creație (Facerea 2,3), și tu ai datoria s-o sfințești, conform Poruncii (Ieșirea 20,8). Deci, da, sâmbata e un timp special, sfințit și binecuvântat de Dumnezeu. Fie că ești la Biserică, fie că dormi. Fie că vrei, fie că nu vrei să respecți Porunca.

Citat:
Eu nu am spus NICIDECUM ca Legea trebuie desfiintata: numai sufletul tau hain de sectar protestatar poate sa profereze asemenea acuzatii pline de rautate. Faptul ca nu intelegi ca Iisus Hristos este PLINIREA Legii te face sa te lansezi - spre pieirea ta si a sectei tale nenorocite - in asemenea ineptii. Dar nu trebuie sa-i faci si pe altii sa creada ineptiile tale.
Amice, dacă nu trebuie desființată, atunci păzește-o și respect-o așa cum și Hristos a PLINIT-O și a împlinit-o.

Citat:
Si mai mult: voi ii "imbaiati" in apa "sambetei" - adica in apa clocita a propriilor ineptii - pe crestinii nostri, iar mai apoi sustineti ca te poti mantui si daca nu tii sambata. Mai, antihrist 666
Ne-amice, ai început iarăși să vorbești mocirlos, controlează-te!

Citat:
DE CE VA BATETI JOC DE OAMENI?
În loc să urli majuscular, mai bine ți-ai ține în frâu batjocura ta. Simțul umorului, ironia e una; iar atacul grosier la persoană e alta. Dacă nu-ți poți controla cuvintele vei fi tu însuți ignorat. De data asta pe bune!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32