![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si cum ajunge la deciziile respective? Cum le ia pe cele corecte?
|
|||
|
|||
|
In mod sigur cantarind foarte bine cele intamplate si cele care urmeaza sa se intample, in functie de comportamentul sotului ei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă nu, ce cauți aici? 10. Iar celor ce sunt căsătoriți, le poruncesc, nu eu, ci Domnul: Femeia să nu se despartă de bărbat! 11. Iar dacă s-a despărțit, să rămână nemăritată, sau să se împace cu bărbatul său; tot așa bărbatul să nu-și lase femeia. (1Cor7,10-11) Last edited by Demetrius; 18.07.2012 at 01:10:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citatul ala e pentru masochisti. Iti garantez ca nicio femeile de pe forumul asta nu accepta sa faca asa ceva, daca sotul isi bate joc de ea.
|
|
|
||||
|
||||
|
"Vecine", ce înțelegi tu prin "fiecare să-și ducă crucea sa"?
|
|||
|
|||
|
"Vecine", daca te referi la mine, unde am zis eu ceva de crucea cuiva ?
Daca te referi la expresia bine cunoscuta atunci fiecare sa suporte ce i se intampla. Toata treaba e ca e bine sa suporti rigorile vietii cat mai simplu. |
|
|
||||
|
||||
|
prietene, tot Noul Testament ne spune ca fiecare din noi sa caste bine ochii si sa vada pe cine vrei sa alegi ca partener ca mai tarziu sa nu regreti. Acum e Hristos de vina ca unlele persoane isi aleg parteneri de viata de pe internet si in scurt timp incep sa se planga ca vezi Doamne sotii se imbata si apoi le mai si altoiesc? Sau ca sotiile nu vor decat bani, vile si masini luxoase si nu fac nimic altceva decat sa se uite la telenovele? A cui este vina?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Divortul bisericesc | Dona_Maya | Nunta | 54 | 06.12.2012 01:25:25 |
| Cine a inventat iadul? | catalin755 | Generalitati | 29 | 07.07.2010 00:24:49 |
| Preotul - Legat de divortul lui | sophia | Preotul | 10 | 04.06.2009 19:36:52 |
| divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 11:28:13 |
|
|