Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
1.De Tatăl Ceresc, nu de tata de la Roma.
2.Ați urmărit și postul TV al apostolilor?
3.Pe mine m-ați întrebat, ori doar ați preluat ideea de pe un topic cu acest titlu?
4.Deschideți un topic despre "Capitolele scoase din Scriptură de adventiști" și alocați-i 51 de pagini ca să fiți cu sufletul împăcat! Haideți că vă dau tot concursul...
5. Despre "Marea Luptă" mă așteptam să aveți o asemenea atitudine (că nu vorbește în termeni prea elogioși despre catolici), dar "Calea către Hristos" ce v-a făcut? Vorbește prea mult despre Hristos și mântuirea oferită de El?
6. Ei bine, aveți o credință falsă. Adică... știți dvs...
7.Am să vă reamintesc un argument mult iubit de dvs., anume că "Biserica a stat în hibernare 1.500 de ani, până au apărut neoprotestanții?". Ei bine, credeți că diavolul a stat în hibernare cei 1.500 și nu a păcălit pe nimeni. Eu vă spun că... pardon... Biblia vă spune că s-a arătat deja și pre mulți i-a amăgit. Citiți capitolul 2 din 2 Tesaloniceni.
|
1. Deci am avut dreptate: sinteti mult prea plini de dumneavoastra crezind in ceea ce ati afirmat. Cum sa mai ascultati un biet duhovnic?
2.Nu, le-am citit scrierile, iar pastorul dumneavoastra era asa cum sfintii apostoli ne-au indemnat sa nu fim.
3.Ma scuzati, nu am stiut ca siteti unica autoritate in materie de sfintenie adventista. Va rog sa va instuiti "apostolii" si fratii referitor la acest subiect.
4. Nu am de ce sa scriu atitea pagini despre un lucru simplu: ati ciuntit fara rusine Sfinta Scriptura, iar eu ma simt datoare sa spun acest lucru. Poate vor fi unii care nu vor cadea in plasa dumneavoastra.
5. Normal ca are o parere proasta despre catolici. Catolicii lupta sa instaureze Imparatia lui Hristos pe pamant, iar biserica dumneavoastra lupta pentru instaurarea imparatiei celui rau pe pamant. E firesc sa nu-i suporte pa catolici. Dar asta nu insemna ca nu va puteti infrupta din roadele Bisericii Catolice, nu-i asa?
Va reproduc din memorie un citat din cartea lui Ellen White: "Dumnezeu vorbeste oamenilor in multe feluri: pasarelele care cinta, florile care infloresc...." Nu va vine sa rideti de profunzimea unei astfel de afirmatii?
6. Este parerea dumneavoastra. Atita vreme cit sinteti ucigasi de prunci cu acte in regula nu va puteti numi urmasi ai Lui Hristos. Sinteti singura secta despre care am auzit ca permite avortul.
7.Bineinteles ca diavolul nu a dormit. S-a tot chinuit, si s-a tot chinuit, si s-a tot chinuit si a inventat secta adventista.