![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bravo , poti vota si cu Antonescu ,daca promiti ca nu mai pui atat de mare soperanta in el,pe cata ura ai adunat pt Basescu.Totu e sa nu ne orbeasca patima,si sa privim obiectiv,ca sa nu uitam prioritatile din viata noastra
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar ai inceput cu sminteli si judecati aiurea ? De unde sti tu ce si pe cine uraste luliu ? De ce gandesti totul in juru-ti prin oglinda gandurilor si trairilor tale ? De unde si pana unde vezi ura ! Ura-i la tine baiete , si asta-i tare grav ! ! !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Caci si eu il urasc pe Antonescu si Ponta si toti demagogii de la Realitatea si A3. Si consider ca Basescu a avut un rol pozitiv de a mai contracara balanta unei stangi mult prea puternice. Dar,in plus de asta ,mai urasc ceva : propria mea ura, si subiectivismul gandurilor mele. De aceea sunt convins ca si lui ii e profund antipatic Basescu,cum si mie Antonescu. Asa e cu noi toti . Si eu ma lupt cu aceste patimi lumesti,incercand sa vad si partea buna a celor care nu ii plac,si incercand sa vad si partea rea a celor care ii plac. Si constat astfel ca toti sunt la fel:nici prea buni,nici prea rai . Si ca Unul singur merita toate gandurile si atentia noastra , bunul Dumnezeu. Pe El putem sa il placem,fara sa mai fim in pericol de a uri . |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Sa fim alaturi de Matei Vasile! | sfantul_calinic | Umanitare | 0 | 17.10.2008 03:29:59 |
|