Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2012, 22:20:35
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu sant sigur ca n-o sa se intample nimic bun, il simpatizez pe Antonescu dar n-o sa-l votez ca sa fie presedinte jucator. Eu m-am saturat de jucatori, vreau sa am timp sa ma uit la Trinitas si mai putin la Antena 3.
Bravo , poti vota si cu Antonescu ,daca promiti ca nu mai pui atat de mare soperanta in el,pe cata ura ai adunat pt Basescu.Totu e sa nu ne orbeasca patima,si sa privim obiectiv,ca sa nu uitam prioritatile din viata noastra
Reply With Quote
Vechi 07.07.2012, 22:32:38
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Bravo , poti vota si cu Antonescu ,daca promiti ca nu mai pui atat de mare soperanta in el,pe cata ura ai adunat pt Basescu.Totu e sa nu ne orbeasca patima,si sa privim obiectiv,ca sa nu uitam prioritatile din viata noastra
Iar ai inceput cu sminteli si judecati aiurea ? De unde sti tu ce si pe cine uraste luliu ? De ce gandesti totul in juru-ti prin oglinda gandurilor si trairilor tale ? De unde si pana unde vezi ura ! Ura-i la tine baiete , si asta-i tare grav ! ! !
Vechi 07.07.2012, 22:41:51
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Iar ai inceput cu sminteli si judecati aiurea ? De unde sti tu ce si pe cine uraste luliu ? De ce gandesti totul in juru-ti prin oglinda gandurilor si trairilor tale ? De unde si pana unde vezi ura ! Ura-i la tine baiete , si asta-i tare grav ! ! !
Pai ai dreptate ,de acolo stiu,de la ura mea
Caci si eu il urasc pe Antonescu si Ponta si toti demagogii de la Realitatea si A3. Si consider ca Basescu a avut un rol pozitiv de a mai contracara balanta unei stangi mult prea puternice.
Dar,in plus de asta ,mai urasc ceva : propria mea ura, si subiectivismul gandurilor mele.
De aceea sunt convins ca si lui ii e profund antipatic Basescu,cum si mie Antonescu.
Asa e cu noi toti .
Si eu ma lupt cu aceste patimi lumesti,incercand sa vad si partea buna a celor care nu ii plac,si incercand sa vad si partea rea a celor care ii plac. Si constat astfel ca toti sunt la fel:nici prea buni,nici prea rai .
Si ca Unul singur merita toate gandurile si atentia noastra , bunul Dumnezeu. Pe El putem sa il placem,fara sa mai fim in pericol de a uri .
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 4 19.11.2011 02:18:41
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! andrutza151 Umanitare 2 03.02.2011 21:53:17
casnicia alaturi de un necredincios Aspasia Nunta 38 12.12.2010 22:15:41
Sa fim alaturi de Matei Vasile! sfantul_calinic Umanitare 0 17.10.2008 03:29:59