Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2012, 16:20:14
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
ce-i drept! judecand dupa cat de romantic au taiat ieri Ponta si Ambasadorul SUA tortul de 4 iulie ca un mire si o mireasa.... nu stiu ce-ar mai fi de zis.
Nu uita ca gascanstein a fost la cotro, la una mica. Deci tortul e ceva cam asa, un nou inceput, doar ca va urma un alt gascanstein, astuia i-a trecut vremea, ori executa ce zice fratele mare, ori se duce acasuta.
Dar fratele mare nu e doar unul, sunt vreo trei, si nici serviciile nu mai sunt ce-au fost (asta a fost prima chestie care mi-a trecut prin minte, ca altfel nu se putea, au intors nava pe alta directie atat de brusc si naucitor..).
Fara astea puteau uls-istii sa se dea cu fundul de pamant ca tot nu faceau nimic. Ei sunt doar papusa. Cum au fost si predecesorii. Sforile sunt in alta parte, de acolo se manuiesc.
Si plicul e pregatit... dar cum am zis, nu mai e la Moscova..
...........

Deci eu astept in continuare numele de care vorbeam ceva mai in fata, nume, un nume, doua, trei, cinci, si care sa nu mai asculte nici de fratii cei mari (Big Brothers, sau Licuricii, ca sa fiu in trend), ca daca asculta tot de astia noi vom fi tot ce-am fost... dar asta e curata naivitate si idealism din partea mea, sa sper ca exista asa ceva...

Last edited by Adriana Cluj; 06.07.2012 at 15:56:48.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18