![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Se agita degeaba. Mutarile sunt deja in plic. Nu la Moscova.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ce-i drept! judecand dupa cat de romantic au taiat ieri Ponta si Ambasadorul SUA tortul de 4 iulie ca un mire si o mireasa.... nu stiu ce-ar mai fi de zis.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar fratele mare nu e doar unul, sunt vreo trei, si nici serviciile nu mai sunt ce-au fost (asta a fost prima chestie care mi-a trecut prin minte, ca altfel nu se putea, au intors nava pe alta directie atat de brusc si naucitor..). Fara astea puteau uls-istii sa se dea cu fundul de pamant ca tot nu faceau nimic. Ei sunt doar papusa. Cum au fost si predecesorii. Sforile sunt in alta parte, de acolo se manuiesc. Si plicul e pregatit... dar cum am zis, nu mai e la Moscova.. ........... Deci eu astept in continuare numele de care vorbeam ceva mai in fata, nume, un nume, doua, trei, cinci, si care sa nu mai asculte nici de fratii cei mari (Big Brothers, sau Licuricii, ca sa fiu in trend), ca daca asculta tot de astia noi vom fi tot ce-am fost... ![]() Last edited by Adriana Cluj; 06.07.2012 at 15:56:48. |
|
||||
|
||||
![]()
din pacate asa e. Nu sa speri ca exista asa ceva, ca poate oameni exista, dar n-ar fi in veci lasati sa acceada in sistemul politic. tocmai pe motivele enumerate de tine mai sus.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|