![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evident vorbim despre alternative din care poti alege si o alegi pe cea corecta. Sau cea pe care o crezi corecta. Sunt totodata constient (de fapt despre asta este vorba in topicul de fata) ca altii ajung la alte concluzii. Sun convins ca acel preot catolic avand in mare aceleasi informatii ajunge la alta concluzie si nu din rea vointa, ci de la faptul ca el pleca de la convingerile sale pentru a ajunge la conluzia pe care o urmareste. Normal ca acelasi lucru il fac si eu. Dar tocmai pentru a concluziona ( sunt mai multe lucruri de urmarit in documentarul respectiv, nu ca nu s-ar putea demonstra la fel de bine, doar ca e mai dificil), se poate urmari scopul, cu bine intentii sunt convins, dar tendentios. Si ca argument e acesta confruntare. http://www.youtube.com/watch?v=fbHOZ8y0Pnc Sunt 3 parti. Se poate vedea diferenta dintre argumentarea ortodoxa si cea baptista. Citat:
Dar, exista totusi lucruri care nu sunt atat de simple si la care eu unul nu am explicatii in VT. Dar pentru ca nu le am eu, nu ma indoiesc si ca ele nu ar exista si ca de fapt invatatura Bisericii e gresita. De fapt acolo intervine credinta.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suntem deficitari | iosif | Despre Sfanta Scriptura | 22 | 24.04.2012 00:55:22 |
De ce suntem singuri? | luciamanta | Generalitati | 67 | 04.04.2011 23:12:41 |
Suntem singuri? | s_snape | Umanitare | 17 | 26.11.2008 08:36:51 |
Suntem eurointegrati | silverstar | Generalitati | 33 | 07.01.2007 21:09:15 |
|