Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2012, 15:13:02
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Repet citeste iar foile pe care le-ai primit.Nu a lucrat la FNI a lucrat la o banca a lui Vantu dar da mai bine sa spui ca a lucrat la FNI. Ce rost are sa minti ? Mai bine spune-ne din nou ceva despre sfantul Boc sau martirul Ungureanu.

http://www.gandul.info/financiar/guv...social-9584371
Repeți că ești papagal decredibilizant și încăpăț și categoric... sau pentru ce tot repeți?.. dacă nu așa vrei să te prezinți?

Nu pricepi că a lucrat don Georgio la FNI și nu la ceva bănci ci la FNI?
El însuși a declarat asta și a scos din CV căci a justificat el că a fost vorba de doar câteva luni. Suficient însă ca să pună la cale viclenia sau ca s-o aprobe și să n-o dea în vileag.

EL ÎNSUȘI A RECUNOSCUT PE TV, așa că nu te mai face de cacao că tu n-ai aflat și zici mereu că scriu de la ce știu eu ce partid.

Dacă scriu de la ce știu eu ce partid, atunci te rog să prezinți dovezi! Dacă n-ai decât bănuieli și insinuări atunci nu mai fă pe deșteptul!

Eu am fost sincer cu tine când ți-am spus că nu ei ci eu le dau texte lor!

Deci nu mă mai fă mincinos căci eu ți-am zis ce a declarat el întrebat fiind de ziariști de ce nu apare în CV perioada respectivă.

Iar că era în ceva consiliu de administrație sau ceva bancă n-are niciorelevanță întrucât banii s-au făcut prin fraierirea investitorilor de la FNI! Deci toate erau legate între ele având aceiași conducere, Sorin Ovidiu Vântu și gașca de mafihoți!

Deci foile necitite sunt în mâna ta, căci dacă ai fi citit din ele atunci nu te aruncai cu atâta patimă în ridicol.

Repet, el însuși a declarat că a lucrat câteva luni pentru FNI și Sorin Ovidiu Vântu dar și-a scos perioada din CV motivând că fiind o perioadă scurtă ar fi fost irelevant. Defapt e foarte clar de ce a scos din CV respectiva perioadă, pentru ca procurorii să uite că a știut și a tăcut, dacă nu cumva el a pus la cale megaexcrocehria.

Iar partidul care mie îmi dă textele poate că este fie UCS (vezi în semnătură, nu-l confunda cu USL) fie cel din ceruri, adică partidul tuturor sfinților și drepților iubitori de Dumnezeu.

Boc e primar iar Ungureanu v-a forma alianța partidelor social și liberale și creștine de dreapta!

Iar USL de la 88% v-a ajunge sub 6%! A început dezumflarea gogoașei roșii în frunte cu baronul și discipolul său, căci găurile respective de glonț au făcut ca însfârșit căpușa cea mare să piardă combustibil.

Deci nu mai dezinforma că cică aș minți sau că primesc texte de la partid.

Eu scriu aici sub insuflarea Duhului Sfânt!.. și nu făcând jocuri politice nedrepte pe nedrept.

Repetarea ta stupidă e deranjantă nu pentru că ar avea adevăr sau dreptate ci pentru că mă obligă mereu să-ți explic și să justific pârând astfel ridicool căci mă obligi să-ți repet, eu fiind serios și tu mincinos.

Dar n-ai decât să repeți la nesfârști minciuna, căci eu cu ocazia asta îți repet adevărul:

don Georgio a lucrat la FNI și a scos din CV perioada, motivând că a fost o perioadă irelevantă.

Defapt e cea mai relevantă perioadă dacă nu au priceput cum s-a făcut spolierea populației în perioada 90-96 sau țintirea inflației și împrumuturile BNR-ului.

Nu te mai distra, el însuși a declarat cu cinism, aroganță, tupeu și nesimțire! Ăștia au furat fără frică și fără rușine!

Iar tu te faci apărătorul infractorilor combătând ceea ce voi înșivă ați declarat, deci v-ați încurcat între texte și minciuni!

Cu Domnul nu ține... deci n-are sens să vă autopăcăliți insinuând și bănuind că cică eu aș avea vre-un minteres vândut pe bani!

Nu te strâdui să devi penibil toot repetând decredibilizarea surselor și învârtoșarrea realităților exact ca papagalul cel fricos însă ajuns un foarte mare papagal cârlan, papagalul alpha, căci nu va fi de râs ci de plâns.

Last edited by vsovivi; 25.06.2012 at 15:15:08.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27