Si acestea fiind spuse, cred ca discutiile se vor incadra intr-un parcurs normal, atingand subiecte legate de "reinnoirea carismatica" si nu alte discutii de claca care pot fi duse prin posta privata sau pe alte topice.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1o_YuLoB-oI
Este aici un filmulet care ilustreaza nespus de bine conceptia "crestinilor" carismatici despre darul vindecarii, ca si cum ar fi ceva constand in posesia noastra absoluta, putem face demonstratii oricand oricui, dam inapoi boala apoi iara vindecam si din nou dam inapoi pentru a se vedea cum era inainte si cum este acum, organul fiind vindecat la comanda, ca toata audienta sa ramana extaziata!
Ce conteaza ca avem tatuaje pe noi, vorbim si gesticulam exact ca si lumea care nu-l cunoaste pe Domnul! avem puteri si asta pentru ca am intrat intr-o grupare carismatica unde platim cotizatii generoase. Am platit, e cazul sa primim ceva in schimb, abilitati supraomenesti ca sa impresionam pe altii, mai slabi ca noi!
(bineinteles ca filmuletul este un truc ordinar cam ca alea folosite de C. Gog, dar cu astfel de smecherii se strang "ucenici" pentru "Domnul" , care ...da, sunt buni platitori de cotizatii!!)