![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
M-am obisnuit sa incerc sa vad realitatea prin ochii mei, nu ai altora. In ochii altora eu, ca femeie nascuta in Moldova, sint puturoasa, jegoasa si seduc barbatii, in special pe cei insurati, ca asa le place moldovencelor sa strice familiile altora. Stiu prea bine ca nu aceasta e realitatea cu toate ca e impastasita de foarte multi oameni (eu am intilnit destul de putine exceptii).
Revenind la subiect, se vorbeste de studii pe care nu le-a vazut nimeni, despre cifre neverificate de nimeni. A facut cineva calculul ca ar fi fot 84 abuzuri pe an, in tari ca Franta, Belgia, Germania, Canada! Aici nu vorbim despre lumea a 3-a; sint tari dezvoltate si chiar de atitia amar de ani nu a facut nimeni nici o plingere, s-au trezit toti deodata? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am gasit si un studiu facut de politia germana pe net in intreaga lume. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Vedeți că ați uitat să folosiți formula de politețe.
2. Încercați domnule cu antiemetice ușoare pentru început. "Onorată instanță, vă rog să nu-l judecați pe inculpatul Melinte Radul, ce dacă a violat și eventual ucis cu sălbăticie sărmana (?, de fapt ce a căutat acolo?) victimă? N-au făcut asta și alții?" Citat dintr-o posibilă pledoarie a maistrului MihaiG.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 07.06.2012 at 08:33:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
17. Și vă îndemn, fraților, să vă păziți de cei ce fac dezbinări și sminteli împotriva învățăturii pe care ați primit-o. Depărtați-vă de ei.(Rom16,17) |
|
||||
|
||||
![]()
ati replicat bine, un pic acid, inteligent.
|
||||
|
||||
![]()
iata cum din prisosul inimii graieste gura....
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) | stoianov | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 06.09.2015 17:03:42 |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Dialog BOR - Biserica Catolica | Ducutu | Biserica Romano-Catolica | 70 | 08.05.2013 00:19:29 |
|