![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
În mintea strâmbă și lucrurile drepte se strâmbă!
Desigur, ai dreptul la părerea ta, asta nu înseamnă însă că este o părere avizată... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am citit o singura ratacire si cum era primul lucru pe care il citeam din cele scrise de Arsenie Boca, am renuntat a mai citi cele scrise de el. Ratacirea este legata de teoria lui asupra sarurilor acidului glutamic si mesajele ce sunt sub demnitatea unui preot pe care le trimite oamenilor folosindu-se de un neadevar si de ignoranta majoritatii credinciosilor in materie de medicina.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi, dansul a facut faultatea de medicina si a explicat totul asa cum era medicina in sec XX. Chiar daca, ipotetic vorbind, dansul a gresit intr-o chestiune din medicina, sfaturile sale duhovnicesti raman inca vii si de folos, asta ca sa nu mai vb de minunile pe care le-a facut cand era in viata, si cele pe care le-a facut dupa ce s-a urcat la Domnul. Cum a zis si Ovidiu, cercetati inainte sa va dati cu parerea. Citind 3 randuri nu iti poti face o parere adecvata. Citeste marturiile despre el, citestei cartile, vezi inragistrarile cu oameni si duhovnici care l-au cunoscut in viata, mergi la mormantul sau, mergi si la Sambata si apoi sa zici daca e ratacit sau ba. Parintele Arsenie Boca a fost si este Apostolul romanilor. Nu am mai avut un Sfant mai mare ca el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 07.08.2012 at 15:45:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu numai ca acest acid glutamic este un aminoacid non-esential, adica nu-l luam numai din alimentatie ci il putem sintetiza si noi, noi toti, dar el se gaseste in mod natural intr-o gramada de alimente, se gaseste atat de mult incat nu sunt descrise carente in acest aminoacid iar el este utilizat in sinteza unui neurotransmitator important inclusiv in procesul de invatare si memorie, deci el este folosit inclusiv de copii. Ok. pentru faptul ca Arsenie Boca nu avea cunostinte medicale, dar de aici si pana la a spune ca o femeie va avea probleme psihice daca nu ia (si inca pe ce cale???) o substanta din prostata barbatului, este cale lunga. Si nu ii face deloc cinste. Iar medicina nu a afirmat niciodata asa ceva, nici acum si nici niciodata. Last edited by Tartaruga; 07.08.2012 at 19:56:27. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|