Citat:
În prealabil postat de Raoul
Bun,deci imi fac casa la zeci de km de oras si ma mut in ea. Cu ce platesc curentul,lemnele de foc pe timp de iarna,cablul tv,telefonul,internetul? Sau hai sa zicem ca renunt la ele si stau la lumanare. Dar cu ce imi cumpar de mancare? Un ou a depasit chiar si 1 ron,totul e scump,cu ce traiesc? Sa cresc eu animale? Ok,deacord,dar cu ce le cresc? Daca ar fi asa simplu si rentabil am avea toti cate o ferma,dar din pacate e mai complicat decat crezi. Ai nevoie de bani,si pentru asta de un loc de munca. Insa intr-un sat vai de mama lui nu prea ai alternative,iar ca sa dai tot salariu pe naveta nu cred ca iti convine.
Deci poti veni te rog cu idei si argumente clare care sa sprijine ideea ta?
|
De agricultura n-ai auzit? Pamantul e ieftin, nu-l munceste nimeni... Pe vremuri cred ca aveau dreptate cei care vroiau cat mai mult pamant, ca de aolo vine mancarea. Daca nu e productie, degeaba ai conturi in banca, ca nu-i poti pune pe masa...
Desigur, in ziua de azi, si pt agricultura trebuie facuta initial o investitie in bani. Si disponibilitate de munca. Romanul a ajuns sa fuga de munca campului ca d**** de tamaie, din pacate.