![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Nu ți-am mai oferit, soția mea
Nici trandafiri, nici ghiocei. S-ar fi uscat… Dar ca să fac ceva de ziua ta Am plâns în gând și… m-am rugat. Sprijin să-ți fiu, nu pot mereu Deși te port cu mine-ntodeauna. Mă rog să-ți fie sprijin Dumnezeu Când tremură din întâmplare – mâna. Ti-aș lua dac-aș putea, durerea toată Când tâmplele ți-s grele ca de lut, Dar neputința-mi spune deîndată Să fac o rugăciune, și-a trecut… Revăd în minte cum odinioară Strângeai la piept pe rând cate-un copil, Cum în icoana, văd, Sfânta Fecioară Își strânge Pruncul – Dumnezeu, umil… Tu, suflet zbuciumat de mamă In care a-ncăput un veac de trudă, Cum ți-as putea plăti vamă cu vamă Viclenilor cu gura rea și crudă ? Ti-au nins atâția ani pe frunte Dar ai rămas tot tandra și frumoasă ; Privirea ta continuă să-ncânte, Iar vorba ta - tămâie vaporoasă… Mă-nclin cu fiecare an, din nou Si-mi cer iertare că atât pot eu. Mi-e inima un nesfârșit ecou De mulțumire către Dumnezeu…
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Galeriu - prinos de ganduri si experiente | Marius22 | Generalitati | 8 | 06.07.2013 23:33:58 |
| Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 17:18:24 |
| Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 15:22:52 |
| casatorie aranjata, de nevoie sau din iubire.... | ella87ella | Nunta | 2 | 06.04.2010 14:50:56 |
| Icoane Speciale Luminoase in intuneric | civt | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 31.08.2008 23:04:09 |
|
|