Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2012, 10:46:23
ioan cezar
Guest

Implicit

Of, iarasi am sentimentul ca mi-ati pus in carca un munte...:)
Dar sunt convins ca ati facut-o mizind pe faptul ca il voi cara. Asa si fac, si nu-i cu suparare, frate!
As face insa o mica precizare, chiar imi vine greu sa o las balta aici. Tin eu mortis sa afirm asta, permiteti-mi bucuria zicerii: spasmul e al omului cautator si al relatiilor de impas, desigur, al luptei credinciosului cu pacatul si cu limitele de tot felul. Nicidecum altcumva sau, Doamne fereste, al Altcuiva.
In rest e cateheza elementara, presupunem ca nu m-am abatut de la ea, nu e cazul sa mai comentez ceva.
Cred insa ca ati facut un lucru folositor ca ati ...suflat si-n iaurt! Da, profilaxia si repetarea cadelnitarii nu strica niciodata.
Va multumesc pentru postari! Post binecuvantat!

P.S. Buna remarca in legatura cu devenirea intru Fiinta. (Desigur si cu hedonismul, foarte bine ati re-punctat.) E evidenta pentru mine dar cine stie... poate suflatul in iaurt nu strica nici aici. Si totusi, sunt un pic incurcat, inca ma mai plesneste peste ochi coada mandriei: chiar mi le-ati pus pe toate in carca? Da, asa ati facut... Cu adevarat aveti mare incredere in mine...:) Va multumesc, frate! Fara ...pic de ironie. Va multumesc.

Last edited by ioan cezar; 01.03.2012 at 10:51:17.
Reply With Quote

Tags
flori, idei, surprize

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Idei gresite cu privire la Crestinism ioanna Religia Islamica 8 21.03.2015 21:58:48
Alte idei trasnite ale preotului catolic Laurentiu Biserica Romano-Catolica 10 08.10.2014 12:20:03
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... laurastifter Morala Crestina 38 07.02.2012 20:29:22
Oameni destepti cu idei marete Florin-Ionut Generalitati 1 09.02.2010 15:05:13
Pareri, idei pictorul Generalitati 3 12.02.2009 10:34:26