![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bunica era femeie crestina Concluzia poate fi: cine nu sarbatoreste dragobetele nu este crestin??? DA! La concluzia asta se ajunge (cu ajutorul logicii?). Mai departe e clar: eu privesc dragostea cu dispret (din atata dispret sunt maritata si am copii) pt ca nu sunt impresionata de sarbatoarea dragobetelui care inseamna o iubire cosmica (apropos.. Vrajitoarele tot asta sarbatoresc la Imbolc, o iubire care cuprinde toata natura. Printre altele... cum ar fi vremea initiatica etc.. ) Mai departe: eu vorbesc necuviincios despre bunica. Mai! Sa fim seriosi! Cine a adus argumentul "bunica"? Daca resping ideea inseamna ca resping bunica? Citat:
Recapitulam: bunica si femeia (necrestina) nu se inteleg pentru ca nu fac parte din aceeasi biserica (am stabilit: cine nu e miscat de dragobete si nu intelege ca e sarbatoare a iubirii ca principiu al naturii, deci crestina (serios?), nu este crestin (argumentul "bunica"). Dar se intelege armeanul cu arabul, turcul cu grecul etc.. In Duhul Sfant. Doar bunica si femeia necrestina (eu) nu se inteleg! Deci o excludere totala si universala! Nu numai din biserica, dar si din intelegerea asta globala.. Sunt ravasita. Cam rau ma pedepsesti pt ca afirm paganismul dragobetelui. (sau nu e dragobetele?) Citat:
Daca nu era dragobetele, nu mai exista iubirea (si cei 11 copii de la Dumnezeu)? Sau astia care sarbatoresc azi dragobetele fac 5-6 sau 10 copii? Care e legatura? |
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa rezum: iubirea crestina este cea jertfelnica (nu trupeasca, romantica etc..)
Sarbatorile crestine sunt cele ale Traditiei Bisericii: in data de 24 este Intaia si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul. Nu numai ca dragobetele nu este crestina, dar nu este nici sarbatoare nationala.. Ci pur si simplu pagana. Dar se pare ca iubirea vinde orice. Orice ambalezi in ideea "iubirii" trece drept bun si vrednic de cinstire... De aceea este posibila si NWO, o religie globala si un antihrist. Sunt impachetate in "iubire". Multa "iubire". |
![]() |
| Tags |
| flori, idei, surprize |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Idei gresite cu privire la Crestinism | ioanna | Religia Islamica | 8 | 21.03.2015 21:58:48 |
| Alte idei trasnite ale preotului catolic | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 10 | 08.10.2014 12:20:03 |
| Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... | laurastifter | Morala Crestina | 38 | 07.02.2012 20:29:22 |
| Oameni destepti cu idei marete | Florin-Ionut | Generalitati | 1 | 09.02.2010 15:05:13 |
| Pareri, idei | pictorul | Generalitati | 3 | 12.02.2009 10:34:26 |
|
|