![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu, Cristi! M-am si speriat cand m-am vazut in capul listei. Dimpotriva, am atat de multe de invatat de la multi dintre cei care posteaza aici si care sunt atat de inaintati duhovniceste, cunosc multa dogmatica, cunosc canoanele, etc... (eu nu stiu NIMIC, nici macar sa numesc ceea ce nu stiu!!!!), sunt capabili sa citeze (exact citatul potrivit, prin asta aratand ca au cunostinte profunde) din textele sfinte pe care eu poate nici macar nu le-am citit, si pe care ii admir mai ales ca presupun ca majoritarea sunt foarte tineri (in comparatie cu mine, am ajuns la varsta asta, iar in acest domeniu am cunostinte de grupa mica de la gradinita (poate nici atat)!!!), uneori nici macar cuvintele potrivite cu subiectul nu le gasesc, pentru ca imi lipsesc din limbaj si din obisnuinta!!.
Deci.... sunt atat de departe, la capatul randului, la urma. Last edited by Adriana Cluj; 17.02.2012 at 21:52:40. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Esti un user extrem de echilibrat , cu bun simt , si sti ce spui , si spui bine , iar cele pe care le postezi , se vad de la o posta ca sunt dintr un suflet bun si curat , dar te rog sa-mi ierti si aceste cuvinte , caci orice apreciere duce spre Slava Desarta , ori eu de la un timp evit aprecieri directe , si tocmai de aceea am facut doar o lista simpla ! Iertare si un sfarsit de saptamana cat mai frumos si mai ales linistit !
|
|||
|
|||
|
Multumesc, asemenea! Doamne-ajuta!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| POSTARE | agapius | Generalitati | 1 | 04.08.2025 22:27:02 |
| Cum poate cineva sa isi stearga propria lui postare ? | mbarboi | Reguli generale de utilizare a forumului | 11 | 13.02.2013 19:30:35 |
| buna | costan bianca | Umanitare | 21 | 10.12.2010 17:27:25 |
| Buna | Liliane | Generalitati | 22 | 31.08.2010 19:56:23 |
| Buna | llaurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 14.10.2008 23:09:55 |
|
|