Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2012, 16:54:59
CelMandru's Avatar
CelMandru CelMandru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.04.2011
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
V-am adus in discutie 2 categorii oameni, de medici de trup si suflet , in care exista harul lui Dumnezeu ca in toti ceilalti confrati ai lor sau poate diferit , v-am intrebat despre posibilitatea de a-i discrimina sau nu pe unii in functie de altii sau a-i baga pe toti in aceiasi oala si implicit de a cadea noi in pacat sau nu !
Ma repet , nu vorbesc despre sfinti , iar in cazul medicilor de trup, pt o intelegere mai buna , sau nu, va rog sa va ginditi la maladia cancerului si in functie de aceasta sa va exprimati , este cel mai elocvent caz.

Deci, cum facem ? Ce intelegere sa avem si ce atitudine ?
Filozofometru meu indică valori ridicate în postarea ta. Cred că n-am înțeles nimic, dar nu este din cauza ta. Dacă-i vorba de doctor de trup, eu cred că nu e nici un păcat să-l alegi p-acela care-ți convine. Poate că e destulă de fină puntea între a defăima un medic, și a te uita la el doar din perspectiva pregătirii lui profesionale. Dar cred că este o bătaie prea mare de cap asta.
"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean)

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 16:08:55
Ceva frumos..."invata" ioana30 Generalitati 1 29.11.2010 18:23:12
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? lourdes19 Generalitati 2 19.10.2010 13:06:29
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 21:31:10