![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici din Jewish Encyclopedia : He is one of the chief princes, his name signifying, "Who is like God?" being expressive of God's greatness. http://www.jewishencyclopedia.com/ar...521-angelology |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu că acestea ar constitui argumente pentru noi, dar vă știm mari amatori de tradiții ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prea am inteles de ce sa-mi cer scuze. Pentru ca propovaduiti dumneavoastra o invatatura care nu se gaseste in Sfinta Scriptura, iar pe la colturi de strada strigati ca va ghidati NUMAI dupa Sfinta Scriptura? PS Sectiunea aceasta a forumului se numeste "invataturi incredibile ale adventistilor". Daca considerati invataturile dumneavoastra spam... chiar ce concluzie mai putem trage??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Numai Dumnezeu este nemuritor 2. Isus Cristos este arthanghelul Mihai De aici tragem concluziile a) arthanghelii sint muritori b) Domnul nostru Isus Cristos este muritor Asta inseamna 1. Fie Dumnezeu Fiul e muritor (lucru negat de dl 99) 2. Fie Domnul nostru Isus Cristos e doar om si nu Dumnezeu de vreme ce a murit Last edited by nutucutu; 20.01.2012 at 13:37:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Deci la ei s-ar potrivi chestia cu arhanghelul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru minciunile și jumătățile de adevăr scrise de dvs. Însă nu v-am cerut expres s-o faceți, aceasta depinde doar de conștiința dvs.
Am numit "spam" chestiunile ce nu aveau legătură cu acest prim subiect al topicului (al doilea n-a apărut încă), asta în condițiile în care exista un topic special pentru chestiunile în cauză. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te întreb pentru ultima dată: ai studiat în liniște Daniel 10? Altfel, toate comentariile tale n-au nicio valoare, vorbești despre aceste chestiuni în necunoștință de cauză. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"El scrie la versetul 5 din capitolul 10 urmatoarele: "Am ridicat ochii, m-am uitat si iata ca acolo statea un om îmbracat în haine de in si încins la mijloc cu un brîu de aur din Ufaz. Trupul lui era ca o piatra de hrisolit, fata îi stralucea ca fulgerul si ochii îi erau niste flacari ca de foc, dar bratele si picioarele semanau cu niste arama lustruita si glasul lui tuna ca vuietul unei mari multimi. Eu Daniel am vazut singur vedenia, dar oamenii care erau cu mine n-au vazut-o. Totusi au fost apucati de o mare spaima si au luat-o la fuga ca sa se ascunda". Aceasta descriere a îngerului care i s-a aratat lui Daniel corespunde pe deplin cu chipul în care apostolul Ioan l-a vazut pe Iisus atunci, pe insula Patmos cu ocazia primei sale viziuni. Datorita acestei asemanari unii cititori au fost tentati sa creada ca îngerul vazut de Daniel a fost chiar Domnul Iisus. Dar de fapt asa cum reiese din versetul 13 caruia îi vom da citire mai tîrziu, întelegem ca acest înger este cu totul diferit de Arhanghelul Mihail, un alt nume al Domnului Christos. Acest înger este mai degraba îngerul Gabriel care l-a vizitat pe Daniel mai înainte." ![]() http://apocalipsa.intercer.net/article.php?id=82 Spune-le sa schimbe acolo si unde scrie ca era un om sa inteleaga ca erau cel putin 2...sau 3 cum vede Daniel in cap 12 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Îngerul Gabriel prezentat în fragmentul citat de tine, nu e singura persoană din Daniel 10. 3. Am încheiat discuția pe acest subiect (Daniel 10), căci observ că te interesează mai mult părerea ta și a altora decât studiul capitolului în discuție. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|