![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
pana acun vad ca nici un adventist nu a venit cu versetul unde scrie ca Iisus Hristos este arhanghelul Mihail. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrei sa spui ca ei sustin lucruri care nu sunt scrise in Sf Scriptura? Nu pot sa cred. =))))))))))))))))))))))))
|
|||
|
|||
![]()
e vorba doar de o interpertare a cuiva nu neaparat invatatura de amvon.
La urma urmei nu-i asa grav atita vreme cit ai trairea legii firii , ea e cea mai importanta apoi intelegerea vine pe parcurs. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
În Daniel 10 vorbesc două personaje, nu unul: îngerul Gabriel și Arhanghelul Mihail, ambii având o înfățișare maiestuoasă, totuși din compararea descrierilor Apocalipsei și a altor capitole din Daniel ne putem da seama care din ei este Domnul Hristos. Trebuie însă să înțelegi că profetul Daniel nu avea înțelegerea dată de perspectiva din care ne aflăm noi astăzi (în speță întreg Noul Testament). La aceasta mai adaugă faptul că seria de profeții ce i-a fost dată era în mare parte sigilată pentru vremurile din urmă. Și în final adaugă și factorul uman, anume: strălucirea și slava care-l orbea plus faptul că a trecut prin două leșinuri. Dacă aș fi fost eu păcătosul în locul lui Daniel, cu siguranță aș fi murit fără să fi aflat cine-mi vorbea de fapt... Cred că am fost suficient de limpede. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Era bine ca înainte de a posta să fi făcut tu însuți documentarea pe care-o recomanzi altora... Deci: documentează-te. Domnul să-ți ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce-l amesteci pe pastor în chestiunea aceasta? Ai uitat prea degrabă lungile citate din părinți și Sfinții Părinți pe care ni le turnați zilnic pe forum! În cazul acesta nu mai e valabil ”instinctul de turmă” și gândirea duhovnicului în locul mireanului?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și mi-am ridicat ochii mei și iată un om îmbrăcat în veșminte de in, iar coapsele lui încinse cu aur curat și de preț; Trupul lui ca și crisolitul și fața lui ca fulgerul, iar ochii lui ca flăcările de foc, brațele și picioarele lui străluceau ca arama lustruită și sunetul cuvintelor lui ca vuietul unei mulțimi. De unde intelegi tu ca erau 2 persoane daca acolo scrie ca era UN OM ? Chiar faci pe prostul ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|