![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In cazul nostru, stiti ca vre-un Sfant Parinte sa combata rolul unic ,de arhanghel, al Domnului Iisus Hristos? Last edited by grasu77; 18.01.2012 at 12:07:04. |
|
||||
|
||||
![]()
m-a pus sa caut. Si am gasit Arhanghel de doua ori.al doilea l-am gasit in Tesaloniceni. Si acolo scrie:
Citat:
Cand lucrurile sunt asa simple, de ce se gasesc unii sa le complice? Niciun Imparat nu isi anunta venirea punand el insusi trambita la gura, cu atat mai mult Imparatul Imparatilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru a nu mă repeta, citiți mai multe despre aceasta aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=752 Last edited by osutafaraunu; 18.01.2012 at 12:18:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Invartosarea inimii e atat de mare, incat nu va permite sa acceptati alte variante plauziblile. Una a fost"Sa fie Lumina!" si alta"neteziti calea Domnului!" desi amandoua au fost rostite ca un tunet. Eu renunt...nu din lipsa de argumente ci ptr ca discutiile nu duc nicaieri. Doar pierdere de vreme.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă discuțiile ”nu duc nicăieri”, înseamnă că dl. Erethorn a înființat degeaba acest topic. Sau poate nu degeaba, ci doar pentru a contracara topicul celălalt.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ex: "cu glasul arhanghelului..." (Biblia Ortodoxa 1914); "with the voice of the archangel" (KJV), etc. Asa ca, reluati problema avand in vedere faptul ca Domnul se va pogora "cu glasul arhanghelului" si cei morti vor invia. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|