Citat:
În prealabil postat de Raoul
Din nou numai acuze (la adresa mea) si discutii pe langa,nimic concret,niciun contraargument la exemplele mele,nimic! Haideti fratilor sa ducem o lupta egala,asa mi se pare corect! Si parintele Arsenie Boca a spus ca va fi mai rau dupa '89,de ce nu vreti sa-l credeti? Eu am spus ca 90% din ce avem e de pe urma comunistilor,de ce nu ziceti nimic despre asta?
@Yasmina,daca e asa simplu in Romania de ce ai fugit? Hai in tara si ia-o aici de la zero,sa vad in cat timp strangi bani pentru o garsoniera! Sau cumva ai de la mama si tata?? Lasati-ma cu foametea de pana in '89 ca mai multi mor de foame acum! Ma uit la batranii nostrii cum traiesc aproape toti cel putin 70 de ani,sunt curios generatiile post-decembriste la ce varsta o mierlesc,ca doar e belsug acum,nu? Nu vedeti padurea de copaci!!!
|
Nu inteleg sintagma si indemnul de a ma intoarce in Romania?!?!
Decizia de a pleca a fost luata demult,de copil pe vremea erei interzise.Apoi chiar daca situatia mea a fost relativ buna in comparatie cu marea majoritate a romanilor(dupa ce am ajuns la aceasta situatie cu grele sacrificii,prin investitie in munca si in educatie)tot mi-am dorit sa plec.
Am avut si motive personale,adica subiective;asa ca nu are rost sa dezbatem aceste aspecte vizavi de situatia economica actuala din Romania.Cand am plecat aveam un salariu de 16 mil.+bonusuri si apartament cu 2 camere(acum 6 ani).
O alta prietena a mea,a plecat cam in aceleasi conditii,a lasat apartamentul sorei ei.Cand ceva nu mai face sens,nu apartamentele iti tin de cald,iti poti gasi un acoperis oriunde sub soare!
Stai linistit,ca eu o iau de la zero oriunde,in orice tara,in orice conjuctura,sunt luptatoare de cand ma stiu.Imi plac lucrurile grele,complicate,provocarile.
Cu conditia ca Domnul sa fie cu mine,daca nu este nu voi reusi nimic!