Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2011, 01:16:15
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Din nou numai acuze (la adresa mea) si discutii pe langa,nimic concret,niciun contraargument la exemplele mele,nimic! Haideti fratilor sa ducem o lupta egala,asa mi se pare corect! Si parintele Arsenie Boca a spus ca va fi mai rau dupa '89,de ce nu vreti sa-l credeti? Eu am spus ca 90% din ce avem e de pe urma comunistilor,de ce nu ziceti nimic despre asta?

@Yasmina,daca e asa simplu in Romania de ce ai fugit? Hai in tara si ia-o aici de la zero,sa vad in cat timp strangi bani pentru o garsoniera! Sau cumva ai de la mama si tata?? Lasati-ma cu foametea de pana in '89 ca mai multi mor de foame acum! Ma uit la batranii nostrii cum traiesc aproape toti cel putin 70 de ani,sunt curios generatiile post-decembriste la ce varsta o mierlesc,ca doar e belsug acum,nu? Nu vedeti padurea de copaci!!!
Nu inteleg sintagma si indemnul de a ma intoarce in Romania?!?!
Decizia de a pleca a fost luata demult,de copil pe vremea erei interzise.Apoi chiar daca situatia mea a fost relativ buna in comparatie cu marea majoritate a romanilor(dupa ce am ajuns la aceasta situatie cu grele sacrificii,prin investitie in munca si in educatie)tot mi-am dorit sa plec.
Am avut si motive personale,adica subiective;asa ca nu are rost sa dezbatem aceste aspecte vizavi de situatia economica actuala din Romania.Cand am plecat aveam un salariu de 16 mil.+bonusuri si apartament cu 2 camere(acum 6 ani).
O alta prietena a mea,a plecat cam in aceleasi conditii,a lasat apartamentul sorei ei.Cand ceva nu mai face sens,nu apartamentele iti tin de cald,iti poti gasi un acoperis oriunde sub soare!

Stai linistit,ca eu o iau de la zero oriunde,in orice tara,in orice conjuctura,sunt luptatoare de cand ma stiu.Imi plac lucrurile grele,complicate,provocarile.
Cu conditia ca Domnul sa fie cu mine,daca nu este nu voi reusi nimic!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! Melissa Rugaciuni 74 27.06.2011 19:59:40
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa kesarion_breb Biserica Ortodoxa Romana 0 22.07.2010 22:22:06
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum cristiboss56 Umanitare 1 23.06.2009 12:10:02
Semnati pentru libertatea de expresie alexandra28again Generalitati 34 27.01.2009 21:43:27