Citat:
În prealabil postat de Sonia19
In primul rand, faptul ca avorturile in perioada comunismului erau interzise nu inseamna ca ele nu existau.
|
Existau,dar intr-un nr. mult mai mic decat masacrul ce a luat nastere dupa '89! Numai un orb nu vede asta!
Citat:
Sau sa-i iei taranului pamantul??
|
Si ce face taranul cu pamantul? Mai mult ca sigur il tine nelucrat,de lene! In cel mai bun caz il arendeaza unei asociatii!
Citat:
Si nu in ultimul rand, cel mai groaznic lucru, din puctul meu de vedere, ce s-a intamplat inainte de '89 a fost ingradirea intelectuala.
|
Nu zau? Si acum bubuie tara de intelectuali ce avem,nu? Avem absolventi de medicina care nu stiu sa ia nici pulsul! cool

Sa nu mai spui niciodata ceea ce ai afirmat mai sus! TOTUL in tara noastra a fost facut de romani,de geniile noastre! Cine a proiectat metroul? Cine a facut avioane supersonice? Cine a facut atomocentrala de la Cernavoda? Si exemple sunt cu miile... Nu inginerii nostri?? Astia de azi sunt prosti de mor,nici pe sfert nu mai sunt in stare sa realizeze! Deci cand mai faceti vreo afirmatie si aruncati cu pietre in comunism veniti cu exemple CLARE,nu cu povesti si aiureli din mintile voastre. Fiti la obiect,aratati ce fac cei liberi de azi si comparati cu ce au facut cei "ingraditi intelectual". Auzi... ce nivel a putut atinge indoctrinarea democratica!
Citat:
Insa, nu stiu cat de mult pret puneti dumneavoastra pe libertatea de exprimare, libertatea de a citi carti necenzurate, de a vedea filme de calitate, de a asculta o muzica buna...
|
Daca injurandu-l pe Basescu,ascultand manele,rock si house,cititul de nush ce carti etc. va tine de foame si va ofera un acoperis deasupra capului... atunci e ok. Dar daca noi muncim pe 6 milioane la patron,ca slugile,de dimineata pana seara,credeti ca ne incalzeste cu ceva aceasta libertate? Sa fim seriosi (ca realisti vad ca refuzati sa fiti).
Citat:
Sfatul meu e sa incercati sa vedeti si nuantele. Istoria nu e niciodata alba sau neagra!
|
Eu le-am vazut,vad ca dvs. nu prea reusiti sa le distingeti. Vedeti clar,zi de zi,ce au facut cei "limitati intelectual",pe cand eu de 22 de ani nu vad nimic care sa ma convinga ca cei "nelimitati intelectual" de dupa '89 sunt mai buni cu ceva!