Citat:
În prealabil postat de lore86
Cea mai mare pierdere in viata mi se pare tocmai sa renunti la acea farama de copilarie, acea care te sensibilizeaza,te face sa vezi lucrurile mai simplu si sa intelegi cat de minunata e lumea cu tot ce e in ea.
|
De unde atata sensibilizare? Intr-adevar,si eu mi-amintesc cu drag de copilarie,dar acum m-am facut mare. Ce propui,sa-mi plang vesnic de mila ca nu mai am 5 ani?
Citat:
Raul, nu impodobi bradul.
Nimeni nu ti-o cere.
Dar ar fi tare bine sa sa participi la Sfanta Liturghie a Nasterii Domnului, si cel mai bine e sa ne pregatim ptr aceasta sarbatoare spovediti si impartasiti!
|
Si de ce banuiesti ca nu as face sau nu as fi facut asta?? Ai o parere cam proasta despre mine
Citat:
În prealabil postat de anna21
Eu imi amintesc ca un singur lucru ma facea fericita in copilarie: TIMPUL petrecut cu parintii.
Nu brad, nu jucarii, nu dulciuri.
|
Deacord!
Citat:
Tu stii ca nici copilul meu de 7 ani nu mai e impresionat de brad? Nu-l intereseaza. (copilul mi-a zis ca bradul este o risipa! Ca ii pare rau de pomii taiati. Ca multi pomi inseamna aer de calitate etc.)
|
Felicitari fiului tau. La el chiar se vede ca e un suflet nevinovat si mai mult,ne uimeste cu intelepciunea sa,in ciuda varstei fragede. Daca ar gandi la fel si oamenii maturi...
Citat:
Dar il intereseaza legatura intre brad si Hristos!
Care este legatura intre brad si Hristos?
|
Pai... niciuna! Nimeni nu raspunde la asta.
Citat:
Copilaria e legata de imparatia cerurilor, datorita curatiei copiiilor. Iar printre bucuriile copilariei se numara si bradul.
Poti sa-i impuni copilului ideile tale si sa il privezi de brad. Dar il ranesti.
|
Pentru copii intr-adevar,bradul are o insemnatate aparte! Dar pentru mine?? Ce sa mai insemne? Ti-am spus,cand oi avea nevasta si copii o sa impodobesc si eu un pom,recunosc.
PS ce varsta au copiii tai? Banuiesc ca sunt mici. Sunt curios dupa ce vor depasi 10-11 ani daca vei mai vedea in ochii lor aceeasi bucurie pe care o gasesti acuma! Poate nu o sa ne mai citim atunci,insa adreseaza-ti intrebarea tie,si raspunde-ti cat poti de dincer! Ai sa-ti amintesi de mine
Citat:
În prealabil postat de ioanna
Anna21, daca aia a fost tot ce ai inteles din ce am scris, atunci te compatimesc. Valabil si pentru Raoul.Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute la toti!
|
Scuze,dar tot nu mi-ai spus care e legatura intre brad si crestinism
Citat:
...
Cred ca e important sa intelegem ca Sfantul Nicolae nu e o legenda. E o persoana adevarata, care a existat si exista si care acum ne ajuta din Rai
|
Perfect deacord cu tine! Dar legatura sa cu bradul care e?