Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2011, 10:26:41
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Eu sunt nascuta in anii '50 si imi dau seama cum a evoluat societatea.
Este mult mai rau decat atunci ,lumea s-a stricat.
Cei care au trait intre cele doua razboaie la fel spun.
Nu interpretez dupa voia mea ,aceste argumente le-am auzit la predica ,la sf.Liturghie duminicala.
Hristos spune sa fim atenti la semnele vremurilor.
Cum de tocmai acest citat nu l-ati comentat:
"Învățați de la smochin pilda: Când mlădița lui se face fragedă și odrăslește frunze, cunoașteți că vara e aproape.
Asemenea și voi, când veți vedea toate acestea, să știți că este aproape, la uși."
Avem si marturiile sfintilor parinti ,de ex.sf.episcop Ioan din Kiev care a trait in muntii Neamtului:"- Preasfințite, dar de ce să fie atâtea războaie și vremuri cumplite astăzi? - Părinte Teodul, acestea sunt vremurile apocaliptice. Ca să le înțelegi mai bine,citește Evanghelia de la Matei, capitolele 24 și 25. Acum au început să se împlinească
cele scrise acolo..."
Sfarsitul vine cand murim ,dar nici sa ne incalzim cu ideea ca mai e mult pana la a doua Venire si avem timp sa ne mantuim.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16