Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Dacă te-ai fi uitat pe http://www.theflatearthsociety.org/f...?topic=11211.0 , ai fi înțeles modelul pe care ei îl susțin. Acolo scrie clar cum sînt posibile ziua și noaptea, sezoanele, eclipsele, mareele, gravitația șamd.
Eu mă consider un om rațional. Am cunoștințe în America și în Australia, unde e zi dacă la noi e noapte pentru cîteva ore cel puțin.
Mi-ai amintit de evenimentul ispitirii Lui Hristos de către tatăl minciunii. Zice acolo că l-a dus într-un loc înalt de unde i-a arătat toate împărățiile lumii. Cum ar fi posibilă treaba asta dacă Pămîntul ar fi sferic?
Noapte bună. Pentru voi, că eu la 0:00 intru în schimbul de noapte, deci voi lucra cînd voi veți dormi... 
|
mda...si imparatiile lumii diavolul cum i le-a aratat lui Hristos? Spre exemplu Roma...cum a putut sa o vada Iisus din Israel tocmai in Italia? Cu binoclul nu... ca doar pamantul este plat? Sau i-a pus un CD cu obiectivele turistice din Europa si Vechiul Orient, respectiv Egiptul? Glumesc! Nu putem stii ce anume a vazut Hristos pe acel munte sau mai bine zis in ce fel a reusit diavolul sa i le arate. Cert este ca daca pamantul ar fi plat nu ar putea sa fie in Europa zi iar in America de Nord noapte. Doamne ajuta!