![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Slava Domnului!
Visul e mecanism intim care asigura, alaturi de alte componente (cum ar fi, de pilda, vointa), functia energetica a psihicului. Nu e de colea sa resimtim energie pentru activitatile noastre. Iar cand aceste activitati sunt si curate inaintea lui Dumnezeu, atunci suntem pe drumul bun. Doamne ajuta! Problema morala, etica si dezbaterea teologica incep, mi se pare, cand se ridica intrebarea in mintea fiecaruia: "Iata, am energie, slava lui Dumnezeu! Ei bine, ce fac astazi, acum, cu energia si cu timpul primit in dar? Doamne, ce lucruri se cuvine sa fac azi, primind eu, iata, inca o zi cu sanatate si energie?" ... ceva de genul asta ... |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Visul Maicii Domnului | diana66 | Intrebari utilizatori | 6 | 06.01.2013 22:15:02 |
| visul meu cu SF NECTARIE | patricia2006 | Generalitati | 8 | 04.08.2012 22:43:55 |
| Visul regelui Nabucodonosor | Apocalips | Din Vechiul Testament | 0 | 12.08.2011 01:16:55 |
| Pentru o armonie perfecta intre stiinta si teologie... | ClaudiuT | Teologie si Stiinta | 70 | 12.07.2011 17:45:27 |
| Isihasmul ortodox si meditatia transcendenta | sorinelb | Intrebari utilizatori | 0 | 03.01.2011 16:01:55 |
|
|