![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Atunci, vă rog frumos, nu-L mai înghesuiți în tiparele acestea spiritiste! El a predicat pentru cei vii, cu cei morți nu are treabă... decât să-i învie când le va veni rândul în funcție de categoria din care fac parte: "Dar fiecare în rândul cetei sale: Hristos începătură, apoi cei ai lui Hristos, la venirea Lui," (1 Cor.15,23)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aceste lucruri v-au fost explicate și de membri ortodocși, chiar și de protestanți (în speță, Scoțianul). Este evidentă reaua-credință pentru oricine care studiază atent acest forum. Așa cum și minciuna nebiblică a adventiștilor este evidentă. Errare humanum este, perseverare diabolicum. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceștia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!"" (Facerea 6,3) Citat:
Și apoi, mai e ceva: Scriptura zice că la moarte, duhul (spiritul/suflarea de viață) omului se întoarce la Dătătorul lui (Ecl.12,7). În aceste condiții dogma ortodoxă (conform troparului "cu sufletul în Iad...") se duce pe râpă, căci suflarea de viață a antedeluvienilor nu era în Iad, ci la Dumnezeu Dătătorul... Cu cât încerci să explici această dogmă nebiblică a "nemuririi sufletului", cu atât te afunzi mai rău în mocirla ereziei. Citat:
Ia te uită cine vorbește de "inconsistență logică"! Păi nene, dacă închisoarea era "spirituală" (nu cu lacăte și gratii), nu e logic ca și duhurile să fie tot "spirituale"(nu, nu e un pleonasm, în acest caz)? Tu crezi că erau niște duhuri cu urechi (să audă propovăduirea), cu minte (ca s-o înțeleagă) și eventual cu trup și spirit ca să se și pocăiască real.... Hai să fim serioși! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by ioanna; 07.09.2011 at 14:21:54. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Iată viața lui Noe: Noe era om drept și neprihănit între oamenii timpului său și mergea pe calea Domnului." (Facerea 6,9) Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
p.s am observat ca mi-ati transat postarea, sarind peste acel pasaj cu 101 reguli de "vraja lexicala" (brosura best seller a congregatiei). Interesant. Ma mir ca n-ati avut nimic de comentat si despre acea parte, cum sunteti invatati sa 'agatati' ... pardon, dialogati cu oamenii. Se pare ca n-ati prea invatat din brosura si manualul bisericii, altul era tonul recomandat; insa inteleg, d-voastra preferati sa-i "invatati" pe altii, decat sa va autoeducati. Nu este nevoie sa faceti niciun efort si nici sa alocati timp pentru nuantarea in maniera adventa a Cuvantului Sfintei Scripturi, doar nu suntem pe un forum adventist. Ortodocsii care doresc sa afle punctul de vedere adventist, intra pe site-ul d-voastra. Eu am mai postat linkul catre interpretarile si nuantarile versetelor Biblice, il reiau: http://www.adventist.ro/index/materi...i-biblice.html Last edited by ioanna; 07.09.2011 at 19:20:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tardiv, domnule aletheia alias doctor faustus... puteați lăsa avatarul anterior... postările dv. oricum vă dau de gol...
|
|
|
||||
|
||||
|
Savonarola, acuma am vazut ce ai la semnatura Ex oriente lux
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
| SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
| Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
| Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
| despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|
|