Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Postările tale dragă Daniel sunt lipsite de dragoste. Ți-am citit toate postările indiferent de id-ul pe care l-ai avut.
În altă ordine de idei dacă intri pe forumuri, dacă deschizi discuții, dacă ai avut la un moment dat un blog sau un site înseamnă că ți-a plăcut netul.
Dacă îți vei deschide ochii sufletului vei vedea o mulțime de lucruri minunate chiar și în mediul virtual, și tot atâția creștini frumoșii.
Încă ceva, vei pleca dar vei reveni așa cum ai făcut-o mereu. Acceptă creștinii așa cum sunt și vei fi mult mai fericit. Sfințenia dacă o mertă cineva o va primi când și cum va voi bunul Dumnezeu.
Duhovnicul mi-a spus că poți face misionariat și scriind pe situri, pe bloguri sau discutând pe foruri ortodoxe.
Numai bine îți doresc.
Cu prietenie Dorina.
|
Nu stiu altii cum sunt,dar eu nu ma regasesc pe acest forum,si nici pe bloguri ortodoxe,nici pe facebook.
Daca este sa invat ceva ,o pot face citind carti,acolo aflu mult mai multe raspunsuri decat de pe internet.Insa la un moment dat ,nici cartile nu mai erau suficiente,si am inceput sa caut "ceva " pe net.
Adica socializare,schimburi de idei,impartasire de idei etc..Nimic din toate acestea nu s-au realizat,si ma refer aici la toate categoriile de oameni cu care am intrat in contact.
De ce? Nici eu nu pot sa dau un raspuns exact,sau poate intuiesc raspunsul,dar nu il pot oferi aici..
Si cred ca am intentii bune,nu stiu daca am dragoste,dar am venit cu toata diponibilitatea si increderea ca ceva se va lega...
Nu e problema daca plec sau nu eu,ci daca forumul in sine este bun sau nu.
Pana acum cel putin,eu il consider ineficient, o pierdere de timp,si o deviere de la adevaratul sens al crestinului.
Asa cum sunt si toate celelalte pe care le-am enumerat la inceput....