![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau "Altă confesiune" înseamnă ceva din afara creștinismului? Sau e vorba doar despre adaptarea la lume, adică "să fim și noi în rând cu lumea", să nu fim considerați limitați, sihăstriți sau mai știu eu chiar bigoți. Oricum, e trist că o anormalitate (păcat) în termeni creștini e acceptată tot mai mult ca stare firească / naturală. (Vezi, Doamne, avem necesități "fiziologice", a se citi, totuși, necesități drăcești sau pur și simplu nevoia "de a nu fi eu mai prejos ca altul").
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atingerile, mângâierile, săruturile, îmbrățișările vor cere, încet, încet, mai mult; și, bineînțeles, relațiile trupești înainte de căsătorie sunt păcat. Dar nu trebuie să vă temeți să vă căsătoriți de tineri. E o cale binecuvântată de a vă feri de păcat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate are alte prioritati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-am de ce să te iert fiindcă nu ai greșit cu nimic, dar nu înțeleg de ce atâta îndoială. Aha, suntem tot timpul măcinați de gândul că un om care apare fără păcat (vorbesc în general, nu e cazul meu!) sigur are el ceva, nu-i așa? "Că doar nimeni nu e perfect..." Păguboasă mentalitate... Eu spun că semenii noștri merită ceva mai multă încredere și lipsă de prejudecăți. (Iarăși spun, nu e cazul meu!) Multă pace!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am de unde sa stiu niciodata exact,insa mi-a demonstrat prin mai multe lucruri ca nu minte.Acum detaliul pe care l-am omis este acela ca persoana respectiva nu este ortodoxa.Si de aici vin toate conceptiile diferite.Oricum eram foarte curioasa sa aflu daca are dreptate si daca exista anumite citate in Biblie din care sa reiasa acest lucru
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru raspuns!Sanatate!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O nelamurire. | Templier Knight | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 05.03.2012 00:23:55 |
nelamurire | mirela.b | Calugarul | 77 | 22.07.2011 23:49:35 |
Nelamurire !? | ducesa | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 9 | 04.12.2010 12:23:26 |
nelamurire | cristina83 | Generalitati | 2 | 28.10.2007 18:22:40 |
|