![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveti cumva si vre-un singur verset in care sa se vorbeasca despre trecerea de la pazirea zilei a saptea la pazirea zilei intaia?
Sf. Apostol Pavel este primul adventist (asteptator a revenirii lui Hristos). El se adresa celor care tineau o sumedenie de ritualuri si sarbatori (care nu-si mai aveau rostul). Nu era vorba de ziua de odihna inchinata Domnului (pe care si Sfantul Apostol o pazea). |
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o intrebare: in cazul asta, cum de duminica este ziua Domnului? Si pentru ortodocsi s-a ostenit degeaba apostolul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Raspuns si pentru Adriana3 si pentru multbanatul nostru adventist, Sf. Apostol Pavel se refera la sabatele evreiesti care erau mandatorii pentru Legea Veche.
Va las sa descoperiti voi, citind cu atentie capitolul de la Galateni, de ce il deranja atat de mult pe Sf. Apostol Pavel amestecul dintre Legea Veche si Legea Noua, specific de altfel neo-iudaismului adventist. Daca nu va descurcati, vin cu niste citate. Sarbatorile pe care le tin crestinii n-au nici o treaba cu Legea Veche. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde cat te tine capul sa faci conexiuni..
Duminica zici ca n-are legatura? Ca asta e la mintea cocosului. Comemorarea Sfintilor? Nici asta n-ar trebui sa fie foarte greu.. Apropo, matale ce confesiune esti asa de curiozitate, sa-ti pui neste intrebari mai la obiect? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps a fost studenta la medicina .a invatat mult , nu a spus daca a terminat-o .... poate te invita si pe tine la ea subtil daca a reusit sa isi faca curat in casa si asta o face numai dumininca ca nu intelege de ce duminica este sfinta ... conexiuni nu face multa iubire Last edited by the_Listener; 05.08.2011 at 01:01:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre confesiunea mea, am spus de n- ori care este dar nu am observat sa conteze la ceva. Si sincer, as fi preferat sa nu fi fost botezata in aceasta religie. Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|