Citat:
În prealabil postat de AlinB
A zis el, de ce sa ma repet si eu?:)
Eu as zice ca mai degraba sunt inselati de neste baieti cu ochi albastri dinspre rasaritul cel nu-atat-de-duhovnicesc sa faca nitzelus de politica Anti-UE pe socoteala ortodoxiei ca parca prea le sufla americanii in coaste cu deschiderea asta pro-occidentala.
O fi pentru tine si cativa aia ortodoxie adevarata, pentru restul majoritatii e sminteala curata, si cand zic majoritate ma refer la opinii ca Biserica, ineleg ca nu prea inghitit BOR (de la stilisti citire) dar daca tu crezi ca Biserica Rusiei sau Biserica Serbiei, etc. se afla in inselare in chestiunea asta..n-ai decat, treceti fratilor la stilisti ca ei eu binecuvantat lupta anti-biometrica.
|
Calendarul corect este ăla cu 13 zile în urmă chiar dacă pentru schimbarea ceasurilor nu este canon, deci nu e greșit să dai ceasul înainte sau înapoi, dar problema este că trebuie să te închini și să pomenești sfinții atunci când se cuvine, adică la sărbătorile lor...
Că unii se închină la calendar mai degrabă decât la Dumnezeu asta este o problemă, dar dacă avem calendarul populat cu sfinți atunci e bine ca omul să se închine și la calendar... măcar de ar fi ăla corect populat.
Deci nu acuzați de stilism pe cei ce sărbătoresc și țin corect sfinții că nu și-au mutat ceasurile cu 13 zile înainte așa ca noi! Că asta nu e o vină... iar că au dat dreptate părinților de la Athos, e firesc, deoarece chiar au...
Așa că nu mai aruncați mereu vina de la unii la alții ca roboții ci vedeți dacă nu aveți cumva nume de „
profesori” pe frunțile voastre...
Hei
tiță liță
chiț ăl
ou!