![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Mai putin conteaza daca in starea de mort esti suflet constient sau adomit important este ca esti inca o forma de existenta. Caci nu esti soft pe un CD si suflarea ta de viata este doar fara trup -ea este adevarata identificare cum spuneam nu trupul fizic indiferent daca il ai sau nu.
Iar duhul sfint nu este suflarea de viata si doar cel care da viata vesnica. Isus spunea ca va veni pe pamint Imparatia cerurilor si atunci a si venit insa interpretarea mea este alta si anume ca Imparatia cerurilor se refera la Dumnezeu venit pe pamint iar atunci era venita pentru ca El era Dumnezeu prezent -Dumnezeu care va sa mai vina inca odata pe pamint cu diferenta ca nu se mai zice uite Ea este aici sau aclo ci (se va zice) iata Imparatia este in voi -adica se va pune accentul pe cunoasterea de sine si pe sfintire.. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|