![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Astea sunt intrebari pentru meditatia dvs. Nu trebuie sa raspundeti. Nu fac subiectul discutiei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ... ce mai ramane daca suflarea de viata (care nu este ceva constient, activ si plin de simtiri) se duce la Dumnezeu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Am o nelamurire, daca neoprotestantii nu au credinta nemuririi sufletului, acesta murind odata cu trupul, deci omul odata cu moartea nu trece intr-o alta stare de existenta, sufletul nedespartindu-se de trup, cum explica pasajul acestea:
1 Petru 3:18-20 – El a fost omorât în trup, dar a fost înviat în duh, în care S-a dus să propovăduiască duhurilor din închisoare , care fuseseră răzvrătite odinioară, când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în așteptare, în zilele lui Noe , când se făcea corabia în care au fost scăpate prin apă un mic număr de suflete, și anume opt. Nu intreb pentru a strani o polemica, doar ca sa inteleg punctul lor de vedere. Last edited by ioanna; 21.07.2011 at 23:41:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, mulțumesc pentru subliniere... propovăduirea s-a făcut în timpul răzvrătirii lor (adică pe vremea Potopului) în același Duh prin care a fost înviat Hristos (adică Duhul Sfânt). Last edited by osutafaraunu; 21.07.2011 at 23:46:32. |
|
||||
|
||||
![]()
dati-mi linkul unde ati discutat, nu e nevoie sa reluati. Ma intereseaza in special perioada dintre moartea si invierea lui Iisus, cum o priviti.
Last edited by ioanna; 21.07.2011 at 23:49:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe mai multe topice, dar cel mai mult pe acesta:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=4290 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|