![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Iisus spune ucenicilor ca va veni si li se va arata celor care implinesc Legea si poruncile. Iar un ucenic intreaba -De ce noua si nu lumii?
Credeti voi ca va veni si Se va arata celor care implinesc acestea? De ce intreb? fiindca este posibil sa fie legat de a doua Sa venire , cum anume va veni a doua oara? Ce anume vom vedea si ce anume va face Iisus ? In ce consta venirea Sa ca luceafarul diminetii si cum este venirea Sa ca o trimbita? Si ce legatura este intre venirea Sa si invierea mortilor? care inviere? invierea pentru Judecata sau invierea catre viata vesnica in urma Judecatii? Exista versete in VT care se refera la a doua Sa venire? De ce promitea Iisus ca va veni Imparatia lui Dumnezeu pe pamint daca ea venise deja? In ce sens venise deja? In Imparatie sufletele au trup? Cum adica inviere catre viata vesnica? adica vor fi facuti instant desavirsiti in caracterul nostru chiar daca nu am fost dinainte? De unde rezulta asta? |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|