![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
cine de aici a vazut filmul ''the secret''...si cine de aici crede in ce spun baietii aia de acolo?:)
|
|
|
|||
|
|||
|
''Deci, dupa cum vezi, e vorba de o metafora''
Sa inteleg ca in biblie sunt metafore si nu adevararuri?:|... |
|
|
|||
|
|||
|
ok..deviez un pic d la subiect , dupa cum toti stiti , 99,89% din populatia lumii isi foloseste doar 6% din capacitatea creierului , 8-9% profesorii de matematica si alte stiinte exacte si filozofii , einstein a reusit performanta de a-si folosi 25% din capacitatea creierului , iar el stia tot ce se poate sti despre univers:) (din cate stiu diferenta d la un procent la altul este de 5 ori mai mare decat anteriorul . BUN , probabil o sa va radeti cand o sa va spun ca...exista o regiune in nordul chinei , unde sunt niste omuleti care isi folosesc 40-50% din capacitatea creierului si au in jur de 800 ani . (arata ca la 50-60) . misto nu?:> , cica ar fi un soi de samani sau cva d genu , dar whtvr e greu greu greu de explicat ce fac baietii aia acolo.
Bun , acum as vrea sa va intreb...Cine credeti voi ca sunt persoane care isi folosesc si si-au folosit 100% din capacitatea creierului?:) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Unele sunt metafore, dar sunt totdata adevaruri. Depinde cat esti de "open-minded".
Sunt foooate open minded , mai open minded ca mine nu gasesti p forumul asta:)) NU , nu cred. DOOOh..cum sa crezi?...nu stii vb aia? ''Daca un om ar avea credinta cat un bob d mazare..(desi mi se pare mult un bob d mazare..e d ajuns si cat un fir d praf) ar putea muta muntii din loc'' (ar putea muta muntii din loc LA PROPRIU) reflecteaza la asta
|
|
|
|||
|
|||
|
de ce nu crezi fallen? :-?
|
|
|
|||
|
|||
|
Acum am citit intregul tau post de la metafore , :) ,cine mi-a zis chestia cu oamenii din nordul chinei e un profesor de fizica:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unele sunt metafore, dar sunt totdata adevaruri. Depinde cat esti de "open-minded". (Ce, atunci cand Domnul Isus a zis "luati si beti, acesta sangele meu", si -a taiat vreo vena? Din cate stiu eu, nu , desi teoretic ar fi putut s-o faca, chiar daca religia iudaica nu aproba genul asta de manifestari.) Dupa cum am mai spus si atunci, explicatia (cea legata de chipul si asemanarea Domnului) nu-mi apartine mie (nu m-a dus capul atat incat sa-mi explic asta) ci asta am inteles din ce a explicat acel parinte (care intamplator e si profesor). Cea legata de sangele Domnulu Isus, aceea imi apartine mie personal (care nu am o pregatire de specialitate) cum am mai zis, nu vreau sa pun vorbe in gura altor persoane, mai ales daca acele vorbe ar putea discredita pe cineva. |
|
|