![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, lucrurile se rezolva treptat treptat atunci cand aderi la un sistem de valori autentic. Nu peste noapte, nu fara incercari si ispite, dar se rezolva. Si nu fara greseli - dar cel mai important este sa te ridici si sa mergi mai departe in directia corecta. Tu, fara suprare, ai atitudinea unui om care se da batut si si-a pierdut total busola. Nu atat cat a pierdut-o cat mai mult a aruncat-o sau vrea sa o arunce. Si tot nu ne-ai lamurit ce te apasa de fapt.. Situatia materiala? Profesionala? Din familie? Cate ceva din toate? Pana la urma tu, pentru tine ce vrei de la viata? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca am sti cu adevarat ce este tristetea atunci cand vorbim despre ea, atunci am muti coplesiti de stare. Cand suntem cu adevarat tristi nu mai indraznim sa spunem nimic, nu mai indraznim sa concepem vre-o lupta ce risca sa detoneze alte si alte simtiri apasatoare. Mutim traind in tristete si zbieram atunci cand am indraznit sa ne detasam de ea privind-o de alaturi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din moment ce nu prea vrei sa vorbesti la obiect despre problemele tale, la modul general iti voi spune si eu cateva lucruri. Stii, este o vorba, destinul nu este ceea ce ni se intampla ci ceea ce facem noi vizavi de ceea ce ni se intampla. Un lucru nu este atat de rau atat timp cat esti dispusa sa nu-l privesti totusi din start ca un dezastru fara iesire. Cu rabdarea se rezolva multe lucruri care par fara solutie. Nu esti obligata sa porti esecurile celor din jurul tau, incearca sa mergi mai departe si sa ai viata ta proprie. Dragostea, simtul datoriei, si al sacrificiului poate face greutati care par imposibil de dus, mult mai usoare. etc. Si in general, deasupra problemelor vietii te poti ridica prin rugaciune, cel putin atat timp cat mai ai reperul asta. |
![]() |
Tags |
rau si bine, suferinta fericire, viata |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
Ajutati-ma sa traiesc! | stelica67 | Umanitare | 104 | 12.05.2010 21:45:02 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 13:33:08 |
Vreau sa traiesc pentru copilul meu | tugleaa | Umanitare | 0 | 10.05.2007 13:31:49 |
Cum traiesc crestinii in lume | Tudor | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 21.11.2006 14:13:17 |
|