![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de ce ochiul drept?! Nu stiu daca realizezi. Dar explicatiile tale sunt mult mai complicate decat explicatiile stiintifice. De dragul de a nu fi de acord cu stiinta, te folosesti de niste explicatii pur si simplu absurde. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu nu vezi ca nu stie modelul stiintific pentru care se formeaza fazele lunii ... doar zice ceva de replexie care e de fapt refractie care de fapt sta in cumpanma dintre soare si luna care sunt niste semisfre care impreuna fac un cerc care sunt de fapt din gheata care sunt apoi din foc care luna era curata , fara cute care apoi a facut cute care se uita la noi cum ne uitam noi la ea care ....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe el nu te vei supara niciodata si nici nu il vei supara vreodata. Dar daca vrei sa-ti pui creierul pe bigudiuri, intreaba-l despre traiectoria lunii a soarelui, despre forma Pamantului, despre stele, etc. |
|
|||
|
|||
![]()
M-am lamurit ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Sofia?ala-i gnosticism,nu ortodoxism
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare cu ideile lui, cateodata se mai nimereste si cate una buna. Prea multa filozofie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu, în schimb, nu trebuie să mă aștept la nimic din partea ta, după cum îmi arăți. Nu ești capabil decât de dispreț impotent la adresa unui argument pe care, cel mai probabil, nici nu-l înțelegi și căruia nu-i aduci nici un contraargument. Dar de ce ai face-o? Nu e evident că disprețul tău e de ajuns ca să-l „compromită”? Nu e marele Raziel lumina adevărului care își înlătură opoziția inteligibilă cu un surâs? Și ziceai ceva de spart oglinzi, d-l spectru al propriei proiecții narcisice asupra altora? După cum te dau de gol propriile vorbe, da, sunt de acord în privința ta — case closed.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-am mai spus eu că voi, ateii, sunteți „beton” la logică... |
![]() |
Tags |
creatie, geneza, universul |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Cum a aparut diavolul in Univers? | mariamargareta | Secte si culte | 100 | 19.01.2011 18:46:15 |
Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 20:17:46 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|