![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Dreptate pare ca are alt sens in Sfintele Evanghelii,in Noul Testament.
Ce zicea legea iudaica,ca daca o fecioara greseste si ramane insarcinata sa fie ucisa cu pietre. Da Sfantul Iosif,logodnicul Maicii Domnului,vazand ca Maica Domnului era insarcinata si nestiind inca ca era minune,ca s-a intrupat Dumnezeu Cuvantul intr-ansa,ce zice,ca "fiind drept" a vrut sa o lase in ascuns. "18.Iar nașterea lui Iisus Hristos așa a fost: Maria, mama Lui, fiind logodită cu Iosif, fără să fi fost ei înainte împreună, s-a aflat având în pântece de la Duhul Sfânt. 19.Iosif, logodnicul ei, drept fiind și nevrând s-o vădească, a voit s-o lase în ascuns." In ascuns sa nu se afle de ce o lasase,ca sa fie in primejdie de a fi ucisa cu pietre. (si zice ca "drept fiind si nevrand sa o vadeasca"). Iar Dumnezeu Iisus Hristos nu a impiedicat pe cei de vroiau sa omoare pe femeia prinsa in desfranare cu pietre? Este ravna buna,de la Duhul Sfant si ravna rea de la draci sau din cauza pacatelor noastre. (eu stiu de aceasta ravna rea de la pacatele noastre ca am cunoscut-o foarte mult si mai sufar inca de aceasta din pacate.) Ce insemna in limba romana mai veche,drept? Milos,smerit,ce s-o fi inteles atunci ca acum eu fiind inrait nu mai inteleg modul de gandire cu bunatate, cu mila,cu intelepciune al acelor oameni.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum a-ti vrea sa fie baietii? | Seraphim7 | Generalitati | 7 | 24.10.2011 20:19:59 |
As vrea un ajutor! | Darkanian | Pocainta | 3 | 01.12.2009 11:38:41 |
|