Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2011, 12:28:28
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu bagati toti oamenii in aceiasi oala fara , mai ales, ca ei sa consmita . Comportati-va ca un om adult si nu ca o tinara capricioasa. Precum insinuati, aveti o virsta , dovediti-o si lasati per-tu-ul deoparte indiferent de virsta interlocutorului . Este o norma de politete! Nu este suficient sa stiti ca este nevoie de respect intre noi pt. a dialoga ci mai ales sa aplicati aceste considerente in viata de zi cu zi !

Nu va mai scuzati cu Rosia Montana si discutati adiacent , eu v-am intrebat clar, precis, ce ati facut dar mai ales ce efect a avut intentia dvs. in mai multe rinduri iar dvs. va eschivati cum puteti . Nu doresc sa imi spuneti asta pe preivat , daca doream va contactam eu pe privat . Pt. mine privatul este strict pt. prietenii prieteni (adica apropiati). Intentia mea de a va intreba , si de a sustine in continuare aceasta intrebare, este reactiva la afirmatia dvs. legata de caz. S-ar putea ca in cazul in care chiar ati facut ceva clar , concret si mai ales folositor sa fie un stimulent pt. romanii patrioti, de bine, dornici de ajutor .
Dvs. insa intelegeti in mod particular intentia mea si va comportati adolescentin... intr-o situatie unde nici pe departe nu este cazul . Ceva de genul : haideti spune-ti... ba nu, e treaba mea ! ...haideti , spune.ti ... ba nu, stiu eu mai bine ce am facut !... haideti spune.ti ... ba nu , daca stiu eu este destul ... s.a.m.d.
Am inteles deja cam ce ati facut dvs. dupa cum va eschivati ! Ma rog , nu am sa mai staruiesc cu aceasta intrebare, nu-si mai are rostul !

De ce nu mai este Romania tara noastra ? Pai dvs. unde ati fost cind ea se schimba? Cum ati votat si cu cine, de-a lungul timpului ?
Cita raspndere credeti ca purtati in schimbarea Romaniei in acest mod dramatic , sau credeti ca nu aveti vreo raspundere ? Si daca aveti o raspundere pt. ajungerea Romaniei in halul acesta de vinzare (ca de aceea spuneti ca nu ne mai apartine !) cum v-ati sanctionat dvs. pe dvs. insiva pt. greseala facuta ? Sau probabil ca ati actionat tot ca in cazul Rosia ?! iar modul de actiune il tineti si pe acesta secret ?!

Se stie f. bine , este adevarat , cine stie, cine doreste sa stie , ce a produs monarhia in Romania dupa regele Ferdinand ... catastrofa intrarii si iesirii in pielea goala din al II-lea razboi mondial , capitularea Armatei Romane la ordinul regelui, expolierea tarii de avutia nationala ulterioara, distrugerea elitei culturale a tarii, satanizarea natiunii in gindire si vietuire in extrem de mare parte(pe care o vedem astazi mult mai bine la copii celor ce fortat sau din convingere au imbratisat comunismul) s.a.m.d. Iar dvs. sunteti ,,dusa" dupa monarhie .
Asa cum la mine acum se poate deduce parerea si interesul meu despre ,,clasa" conducatoare a tarii la fel si la dvs. se poate deduce ce intelegeti si pt. ce apreciati monarhia !

Felul nostru de a fi se vede in gindurile si actiunile noastre , nu credeti ?

Da ,ultima propozitie va caracterizeaza domnule Zaharia.
Cum adica "dusa" dupa monarhie?
Va rog sa fiti mai explicit.
Domnule ,ce am facut eu atunci pentru Rosia Montana nu se mai face acum ,am adunat semnaturi pentru referendum.
Poate ca daca sunteti atat de direct in intrebari o faceti cu un scop ,vreti sa ne spuneti d-voastra ce ati facut ,in general cand ii judeci pe altii te situezi la un nivel superior.
Modul in care puneti d-voastra problemele aici si felul taios de a-i sanctiona pe altii nu are nici o legatura cu ortodoxia.
Lasati judecata lui Hristos .
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pierduta.. LadyinBlack Preotul 16 27.05.2010 01:51:13
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
facultatea de drept: o alegere potrivita? darlik Generalitati 4 14.09.2008 07:33:50
Crestinism sau islamism - la alegere Dodi Botezul 5 26.11.2006 14:10:18