În prealabil postat de zaharia_2009
Nu bagati toti oamenii in aceiasi oala fara , mai ales, ca ei sa consmita . Comportati-va ca un om adult si nu ca o tinara capricioasa. Precum insinuati, aveti o virsta , dovediti-o si lasati per-tu-ul deoparte indiferent de virsta interlocutorului . Este o norma de politete! Nu este suficient sa stiti ca este nevoie de respect intre noi pt. a dialoga ci mai ales sa aplicati aceste considerente in viata de zi cu zi !
Nu va mai scuzati cu Rosia Montana si discutati adiacent , eu v-am intrebat clar, precis, ce ati facut dar mai ales ce efect a avut intentia dvs. in mai multe rinduri iar dvs. va eschivati cum puteti . Nu doresc sa imi spuneti asta pe preivat , daca doream va contactam eu pe privat . Pt. mine privatul este strict pt. prietenii prieteni (adica apropiati). Intentia mea de a va intreba , si de a sustine in continuare aceasta intrebare, este reactiva la afirmatia dvs. legata de caz. S-ar putea ca in cazul in care chiar ati facut ceva clar , concret si mai ales folositor sa fie un stimulent pt. romanii patrioti, de bine, dornici de ajutor .
Dvs. insa intelegeti in mod particular intentia mea si va comportati adolescentin... intr-o situatie unde nici pe departe nu este cazul . Ceva de genul : haideti spune-ti... ba nu, e treaba mea ! ...haideti , spune.ti ... ba nu, stiu eu mai bine ce am facut !... haideti spune.ti ... ba nu , daca stiu eu este destul ... s.a.m.d.
Am inteles deja cam ce ati facut dvs. dupa cum va eschivati ! Ma rog , nu am sa mai staruiesc cu aceasta intrebare, nu-si mai are rostul !
De ce nu mai este Romania tara noastra ? Pai dvs. unde ati fost cind ea se schimba? Cum ati votat si cu cine, de-a lungul timpului ?
Cita raspndere credeti ca purtati in schimbarea Romaniei in acest mod dramatic , sau credeti ca nu aveti vreo raspundere ? Si daca aveti o raspundere pt. ajungerea Romaniei in halul acesta de vinzare (ca de aceea spuneti ca nu ne mai apartine !) cum v-ati sanctionat dvs. pe dvs. insiva pt. greseala facuta ? Sau probabil ca ati actionat tot ca in cazul Rosia ?! iar modul de actiune il tineti si pe acesta secret ?!
Se stie f. bine , este adevarat , cine stie, cine doreste sa stie , ce a produs monarhia in Romania dupa regele Ferdinand ... catastrofa intrarii si iesirii in pielea goala din al II-lea razboi mondial , capitularea Armatei Romane la ordinul regelui, expolierea tarii de avutia nationala ulterioara, distrugerea elitei culturale a tarii, satanizarea natiunii in gindire si vietuire in extrem de mare parte(pe care o vedem astazi mult mai bine la copii celor ce fortat sau din convingere au imbratisat comunismul) s.a.m.d. Iar dvs. sunteti ,,dusa" dupa monarhie .
Asa cum la mine acum se poate deduce parerea si interesul meu despre ,,clasa" conducatoare a tarii la fel si la dvs. se poate deduce ce intelegeti si pt. ce apreciati monarhia !
Felul nostru de a fi se vede in gindurile si actiunile noastre , nu credeti ?
|