Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2011, 16:38:45
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Scopul existentei noastre este unul singur: mantuirea (viata intru Hristos).

Restul sunt atat de ne-importante!
Si viata este scurta. Toate lucrurile lumesti pe care le doresti, speri, iubesti astazi se vor risipi ca un vis.
Ce conteaza ca are copii si sot iubitor, ca e devotata etc.. daca s-a lepadat de Hristos? Ca aceastea nu vor ramane, oricum.

Daca vrei detalii despre originea satanica a islamului.. sunt destule treaduri si informatii pe acest forum (de ex.. http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=islam&page=25). Cineva postase la un moment dat o sinteza excelenta despre invatatura islamica, dar nu reusesc sa o gasesc )

Om al satanei = este in simbria satanei (cum frumos s-a exprimat un user).

Nu poti sluji si lui Dumnezeu si lui mamona.. daca il respingi pe Hristos, automat esti al lui mamona.
Nu exista o cale de mijloc, neutra. Exista doar situatia in care nu stii ca se da un razboi pt sufletul tau si astfel esti invins din start (deci al lui mamona... sau al lui satan, ce exprimare vrei)

Vad ca aici, pe forumul ortodox exista inca persoane care se considera ortodoxe dar nu cred ca mantuirea este doar si doar la Hristos.

Apropos! Mi-am scos optiunea de a afisa religia pentru a nu "jigni" persoane sensibile..

Si daca poti sa-mi spui.. cu ce m-ar putea interesa pe mine daca o prietena se manuieste sau nu atata timp cat e un om bun si nu-mi greseste mie sau celorlalti cu nimic ?

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11