Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2011, 14:52:43
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Bine ar fi să fie mofturi, dar nu-s ! Lenevia nu are orizont , fie el și spre stânga, lenevia e starea de hibernare nejustificat de lungă, e o stare venită de la rumegătoare, dobitoace fără minte ! Lenevia nu are planuri, ea este și atât, nimic mai mult , e un fel de pară mălăiață în gura lui nătăfleață ! Ai auzit de Nătăfleață ?
Deseori mi se reproșează că sunt fleț, adică spun ei că ar fi trebuit să ripostez că cică așa ar fi dat bine, așa s-ar fi cerut... trebuia să fac impresie ca să nu mă vadă gLumea cât sunt de nătăfleț în realitate... adică un bleg.

Nu degeaba se spune că leneșul mai mult aleargă... că să vezi câte își strânge omul ca să aibă el pentru zile negre, și eu de fleț nu-mi strâng nimic... defapt el, omul, visează visul ăla când și-o ia pe madam lenea drept mare cucoană și când nu va mai avea puterea să lucreze nimic decât va petrece, și va hiperna liniștit între perne toată ziua. Deci vezi, lenea îți planifică pentru ea tot timpul tinereții tale... te momește în vârteje cu fericirea unui concediu plin de timp liber când tu nu mai trebe să faci nimic fiindcă le-ai strâns din vreme... le ai bine pregătite pentru zilele cele negre... ai bani, ai haine, ai mâncare, ai case, ai țarini, ai tot ce ți-ar putea cere nevoile trupești. Doar că nu o să mai ai suflet ci ai ajuns un vierme. Dar asta nu ți se spune.

Deci lenea este visul oricărui viermișor, al oricărei râme, ca să găsească un măr care nu se va mai termina niciodată, ca în el să-și facă omul și masă și casă și pat... și gata.

Mărul ăla copt trebuia să fii fost Dumnezeu pentru om, dar omul l-a înlocuit cu un Big Mac, unde savurează viermișorul ceva ce iată că parcă ajunge până la Cer, pardon la tavan.

Last edited by vsovivi; 05.04.2011 at 14:54:54.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ascultarea de Dumnezeu si invataturile Lui Sebastiana Biserica Ortodoxa Romana 51 13.06.2011 00:55:44
Lenea nu este plăcută lui Dumnezeu vicentiu68 Generalitati 1 07.02.2011 17:03:57
Ce inseamna Dumnezeu judeca la Sfintii Parinti? mihailt Generalitati 2 12.12.2009 23:33:27
Din invataturile Sfintilor Parinti despre cum se deosebim vedeniile. camiann Generalitati 2 03.02.2009 15:17:44
massmedia indeparteaza credinciosii de biserica spinu Biserica Ortodoxa si Massmedia 109 14.09.2008 13:55:25