![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
O sa vedem ce-o sa fie peste vreo 10-20 de ani, pentru ca efectele chimicalizarii si otravirii in masa (!) nu vor intarzia sa apara.
|
||||
|
||||
|
Ca veni vorba, am descoperit la piata prune uscate si, evident, neafumate. Sunt excelente la gust, foarte sanatoase si nu provoaca nici un efect nedorit.
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Eu ma duc si mai cumpar de la piata Crangasi, e noua si e ca lumea. Partea proasta e si ca prin Bucuresti nu prea vezi lume cinstita pe la piata vanzand si atunci nu pot sa am incredere ca ouale alea sunt de 3 zile si nu de 30. Vanzatorii care sunt necinstiti nu inteleg ca-si taie craca de sub picioare cand vin cu mizerii. Dar nici producatorii nu sunt de multe ori mai breji. Sa-ti dau un exemplu: telemeaua de oaie. Ai mei sunt mari iubitori de telemea de oaie si ei m-am obisnuit cu ea si am cunoscut-o de mic. Numai ca in Bucuresti pe la magazine tot ce scrie ca e telemea de oaie (vrac) numai de oaie nu e! Rezultatul: am incetat de a mai cumpara dupa a 3-4 teapa si alte 20 de incercari cand doar am gustat-o (si am ramas dezgustat). In prezent cumpar telemeaua de oaie Dorna care nu prea m-a dezamagit (desi odata nu prea a avut nici aia gust chiar de telemea de oaie). Cand a aparut telemeaua bulgareasca am constatat ca era adevarata.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Odata am comandat o gaina mare si omul mi-a adus-o pregatita de pus in oala (16 lei / kg). Atat ca a trebuit sa-i dau jos grasimea, ca era prea multa pentru bors. Nu pot sa-ti spun decat ca de atunci n-am mai facut supa sau bors din pui de supermarket.
|
|||
|
|||
|
Coaja oualelor proaspete este mata, in vreme ce la cele vechi este lucioasa. In plus, cand zgudui putin oul, simti ca se misca galbenusul, daca oul e vechi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Foarte multe am invatat citind ce-ati scris pe-aici chiar daca mi s-au cam aprins poftele.Parca-mi vine sa plec la piata cu sacu'
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 15:03:44 |
| Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 06:20:29 |
| Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 09:55:36 |
| Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 09:09:11 |
| Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 14:37:54 |
|
|