|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  simplu..crede Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Rugaciunea  In vreme  de necaz si de nenorociri 

Doame  nori negri ai nenorocirilor se Ingramadesc  asupra capetelor  noastre ,si  Intristarile  chinuitoare ne  Ingrozesc , dar de si suferim  nu cIrtim Impotriva Ta  Prea bunule, penrtu ca  Tu sti  todeauna Sprijinitorul Peatra ce  ne  clintita pe  cre sunt  intemeiate  nadejdile    noastre Tu cunoati ,Dumnezeule,  pricinilor nenorocirilor si  Intristarilor  noastre si Ingrijesti de  soarta noastra ,Desi suferim, dar  stim ca tu  ne iubesti , si aceasta Incredintare ne Incurajaza ,Plini de nadejde In dragostea si bunatatea  Ta, Nu vom lasa sa biruiasca Impotrivirile soarte ,ci ne vom lupta  cu  curaj si credem  ca  avInd  ajutorul tau vom iesi biruitori. Doamne  Tu Cel ce  cIrmuiesti soarta  muritorilor  cIrmuieste si corabia vieti  noastre  cea  izbita de  valurile  ispitelor, spre  limanul cel  linistit,si Intelepciunea Ta sa ne povatuiasac pururea In calea  binelui si a fericiri pentru  rugaciunile, Preacuratei de  Dumnezeu  Nascatoare Maria  si pentru  rugaciunile  tuturor  Sfintilor  Tai  amin amin amin
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  """"@ spre_rasarit 

Dragul meu cred  ca  aceste  probleme  au  fost  lamurite De  biblie  si de  Sfinti  parinti  care au spus  ca  Inderptarul  nostru este Biblia , si  SfInta   carte spune  sa  nu  cercetam   duhurile  mortilor  si sa  nu  credem ca tot  ce ne  arata   aceasta lume  este  de la Dumnezeu pentru  ca  noi  usor  credem  oamenilor  si nici decum Lui Hristos , spun  aceasta  nu  ca  sa te   supar  sau sa  ma  cert  cu  tine  Insa  aceste profetii despre  care   ai  spus  daca  nu  era  internetul  nu sar fi  cunoscut  nu zic  ca In veac  Insa  nu asa  de  usor  ar  fi ajuns la urechile  oamenilor . Spune Biblia ca pIna nu va fi propovaduita La toata faptura nu va veni sfIrsitul lumi si vedem ca si atazi se mai descopera triburi care nu cunosc aceasta lume civilzata, si ce crede fratia ta ca aceti oameni sai converteasca cineva la ortodoxie si la crestnism cIt timp va trebui eu cred ca nu vom trai sa auzim ca acestia sau crestinat ca este cale lunga si truda mare sa faci pe cineva sa inteleaga si sa creada. Spusa Hristos multe Invataturi si referitor la vremurile de la sfIrsit Insa nu suntem cu luarea aminte la ele , spune si Sf. Parinti ca dac nu avem Invatatori de care sa ascultam si cre nu Invata Drept dupa Sf Scriptura sa cutam Invatatura In Sf: SCRIPTURA amin amin amin +++ +++ +++ +++ S L A V I T sa fie D O M N U L | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

1 Tesaloniceni 5, 20 "Proorociile să nu le disprețuiți." 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| A 3-a profetie a Maicii Domnului - Fatima | patinina34 | Biserica Romano-Catolica | 38 | 26.01.2013 21:40:41 | 
| despre viitor | ionitamihaela | Generalitati | 3 | 19.09.2012 21:21:39 | 
| casatorie viitor preot | livadarufelix | Generalitati | 61 | 17.01.2011 16:50:18 | 
| Homosexualitatea in viitor | SylverCheetah53 | Homosexualitatea | 41 | 29.07.2010 12:28:09 | 
| Se departeaza luna-profetie biblica | alexandra28again | Generalitati | 2 | 05.02.2009 11:48:08 | 
|  |