![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
daca nu ar fi o randuiala din partea Domnului...ce ne-am face? totul se intampla cu permisiunea Lui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ideea cartii asteia e ca daca se adeveresc profetiile astea, oamenii trebuie sa devina ortodocsi sa nu aiva de suferit. Daca nu stiu oamenii de aceste profetii nici nu o sa stie ce sa faca cand aceste forte se vor dezlantui. E ca si cum ai primi bataie si nu ai sti de ce si nici cum sa iesi din situatie nu ai sti.
Randuiala da omului posibilitatea sa aleaga, in predestinare totul e deja ales pentru om si apare predestinarea in calvinism. Last edited by spre_rasarit; 19.03.2011 at 17:45:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Din pura curiozitate,derivata din lungul sir de profetii obscure care au aparut recent,pe acesta tema,precum ciupercile dupa ploaie:se zice ceva si de Libia?Nu de alta,dar tocmai fac cunostiinta cu avioanele de lupta franceze.
Update:hai ca m-am uitat si prin material.Motivul(unicul)>era in engleza.Foarte tare.Undeva,pe la final,exista profetiile Sfantului Anonimus :) Turcii vor fi masacrati de greci,apoi crestinii se iau la omor intre ei,probabil din lipsa de adversari,dar apoi un inger trimis de Hristos va linisti situatia si va da inapoi Constantinopole grecilor.Inca doare pierderea cetatii nu?Aici chiar inteleg situatia. Okie,dupa Caracatia Paul si Baba Vanga a mai intrat in cursa un concurent.Ceva masacre dar nu va lasati intimidati,turcii si-o iau in freza la final mai rau ca la Vaslui :) Last edited by Scotsman; 19.03.2011 at 18:35:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asta ca tot sunt la moda. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi aduc aminte de el,era infricosator tipul,parca era Doctor Evil :) Desi doar Tatal stie cum si cand va fi acel moment,oamenii se ambitioneza sa bungheasa si ei ceva din planul divin.Curiozitatea umana :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar ca prezenta? costum, cravata si adidasi albi? hai ca era simpatic ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A 3-a profetie a Maicii Domnului - Fatima | patinina34 | Biserica Romano-Catolica | 38 | 26.01.2013 20:40:41 |
despre viitor | ionitamihaela | Generalitati | 3 | 19.09.2012 20:21:39 |
casatorie viitor preot | livadarufelix | Generalitati | 61 | 17.01.2011 15:50:18 |
Homosexualitatea in viitor | SylverCheetah53 | Homosexualitatea | 41 | 29.07.2010 11:28:09 |
Se departeaza luna-profetie biblica | alexandra28again | Generalitati | 2 | 05.02.2009 10:48:08 |
|