![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Desi decenii la rand era principalul atuu al evolutionismului si toti elevii aveau in manuale desenul acela, cand s-a descoperit ca e mai fals decat credeau spun ca nu are importanta, mai raman cateva asemenari intre embrioni. Pai e normal sa fie si mici asemanari, de exemplu dintr-o celula rezulta doua celule. Cred ca si seamana. Istoria lui Haeckel (asta e o alta tactica a evolutionistilor, neavand dovezi cauta o mica greseala la cei ce ii contrazic, parca asta ar echivala cu lipsa dovezilor)este de fapt urmatoarea. Chiar atunci s-a descoperit ca desenase din capul lui, iar el a recunoscut ca facuse mici corecturi din condei. Dar a continuat sa fie folosit argumentul acesta pe baza desenelor. Pana acum cativa ani cand unii au descoperit ca falsul era mult mai mare decat se crezuse. Dar evolutionistii folosesc in continuare acelasi argument. Iata de exemplu dovezile de pe wikipedia la evolutionism: http://ro.wikipedia.org/wiki/Evolu%C8%9Bie A se observa ca ele practic tind spre zero. Au uitat aparatul lui Miller. Sau acesta deja nu mai constituie o dovada. Citat:
Citat:
Mai departe spunea ca oricate mutatii au fost facute, tot musculitele respective ieseau. Aveau malformatii, iar dupa cateva incrucisari dispareau mutatiile. Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
Citat:
Citat:
[/quote] Iata de exemplu dovezile de pe wikipedia la evolutionism: http://ro.wikipedia.org/wiki/Evolu%C8%9Bie A se observa ca ele practic tind spre zero.[/quote] Aia e pagina despre evoluție, nu despre termenul de propagandă creaționistă numit „evoluționism”. Ăsta ce e? Argumentul din wikipedia în română? Ia măcar să vezi un articol bine scris la varianta în engleză http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution Și vezi că referințele sunt cele mai tari lucruri pe wikipedia, nu articolele în sine. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Uite ce se spune: Citat:
Citat:
Citat:
Dacă trei zeci de arhitecți îți fac calculele la proiect și toți îți spun că e OK poiectul se cheamă că e adevărat pentru că așa spun, sau te bazezei pe expertiza lor în domeniu? Dacă vine un contabil și-ți spune că nu-i proiectul că o să-ți cadă în cap, pe cine crezi? Așa e și aici. E vorba de expertiză. De-aia nu ți-e frică să te sui în avion, deși badea Gheorghe poate spune că nu are cum să zboare avionul. Citat:
![]() http://www.dailymail.co.uk/sciencete...ve-births.html Am mai spus de Culez Pipiens, de Tiktaalik, de Archaeopteyx și dacă nu crezi că există forme tranzițiționale, uite aici una evidentă: ![]() Mamifer care se înmulțește prin ouă. Mai sus era o șopârlă care gestează. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prima poză e a unei șopârle, nu a unui animal de tranziție. Datorită proporțiilor dintre lăbuțe și trup ție ți se pare că e un "șarpe cu labe", dar nu e. Articolul de unde e poza e despre altceva, despre faptul că respectiva șopârlă face pui vii, deci chiar din punct de vedere evoluționist este un animal avansat pentru clasa șopârlelor, nicidecum o specie de tranziție între șerpi și șopârle. Ceea ce nu știi tu e că potrivit arborelui filogenetic evoluționist, nu șopârlele se trag din șerpi ci șerpii din reptile care și-au pierdut labele. Faptul că prezinți această fotografie dovedește ce infantil ești și în ce hal poți să aberezi. Cât despre ornitorinc, el este un animal fără strămoși și fără urmași, deci nu este o dovadă în sprijinul evoluționismului: http://en.wikipedia.org/wiki/Platypus Nu este o specie de tranziție între păsări și mamifere. Mamiferele se trag din reptile, nu din păsări, potrivit arborelui filogenetic evoluționist.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aia cu șerpii ai băgat-o tu de la tine. Eu am pus-o pentru puii vii. Răspunsul tău arată cât de în bălării ești. Citat:
Citat:
Eu am făcut referire la faptul că face ouă, nu că are o evoluție convergentă cu rața în ceea ce privește ciocul. Legat de ouă, dacă ai fi citit ce scrie în articolul cu șopârla cu pui vii ai fi reținut că spune ceva de genul că odată ce un animal renunță al ouă în favoarea puilor vii nu se mai întoarce. Te las pe tine să faci adunarea. E o formă tranzițională de la reptile la o formă de mamifere. Și nu, nu este strămoșul omului. |
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Eu ti-am dat citate ma recente din Dobhansky si Ayala, mult mai recente. Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ornitorincul chiar nu e, au si recunoscut oamenii de stiinta ca nu reprezinta o specie tranzitionala.
Last edited by Ana.Maria.; 15.02.2011 at 22:19:55. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Resurse anti-evolutioniste | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 16.06.2013 11:06:53 |
| Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
| STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 21:43:26 |
| Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" | horatiu.miron | Generalitati | 380 | 17.02.2011 12:39:54 |
|
|