![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu Dumitru, din discursul plin de venin al acestui domn Vlad si 91, in care ataca injust, rezulta clar ca s-a incins prea tare la focul smolindu-i orice urma de bun simt crestin....Si da....cred ca e tare departe atat de credinta cat si de adevar....E bine sa il ignoram!
ps. E un site crestin, dar mereu se isca atacuri, se aduc ofense, se incearca convingerea cu "pumnul gurii", si toate astea in numele unei false iubiri de fapt , de Dumnezeu si de aproape.....Sa ne ierte pe toti Dumnezeu![/quote] Subscriu ! Daca as fi convinsa ca asa e ortodoxia as alege sa fiu ateu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poi am dreptate.....Mereu se intampla asa....Nu esti cu mine intru totul? esti impotriva mea...Nu reusesc sa te conving, atunci te tot atac..ASTA e procedura aici...si e PACAT... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din nou, am atacat ateismul...Și o să-l atac mereu! Moarte ateismului! ( ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ DORESC RĂUL ATEILOR, CI DIMPOTRIVĂ DORESC SĂ SE ÎNTOARCĂ LA DUMNEZEU ȘI SĂ SE MÂNTUIASCĂ; sincer, poate nu mă crezi, dar majoritatea prietenilor mei sunt necredincioși, din nefericire și pot să îi aduc ca martori că mă port cât pot de frumos cu ei și atât cât pot încerc să-i îndrept spre creștinism). S-a ajuns la situația în care se face propagandă ateistă pe un forum ortodox, în școli, în licee, peste tot...Ce mai lipsește...nu pot să suport așa ceva...Mă doare sincer. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Subscriam la opinia cuiva !.... 2. Te-am atentionat STRICT vizavi de tonul nepoliticos.... 3. Eu sunt ortodoxa , dar forumul este deschis pt toti..si asta se pare ca doare o anume categorie de.....oameni(?!) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Regret faptul că am fost înțeles greșit...Am și un mod de a mă exprima nu tocmai potrivit...La asta va trebui să mai lucrez, cu siguranță...Dar, vă rog, nu înțelegeți că îi urăsc pe atei...Niciodată n-aș vrea să ajung la o astfel de situație. Îi iubesc și vreau să se mântuiască...Dar subiectul deschis de domnnul ateu a fost o provocare la adresa creștinătății. Suntem popor ortodox, nu putem accepta să nu luptăm pentru păstrarea orei de religie în școli, în licee, pentru ca statul să finanțeze Biserica, să o scutească de impozite etc. Repet încă o dată că regret nespus de mult că am fost înțeles greșit și îmi cer iertare față de toți cei care s-au simțit jigniți de postările mele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Miha-anca; 14.02.2011 at 22:43:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. N-am combatut nimic , dar imi exercit elegant , dreptul la opinie! 3. Quod erat demonstrandum....daca am o opinie diferita de cea a ta care poate o consider injusta ori limitata, sari la gat...dar esti plina de..."iubire"...Dar te iert, ca asa e crestineste ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai de aceea intrebam de ce, cei cu alte conceptii decat ortodoxe, nu se duc pe alte forumuri, unde le este apreciata parerea. Dealtfel tu te legi de persoana mea, desi nu ma cunosti. Asta se numeste ATAC LA PERSOANA, si nu este acceptabil. Refera-te doar la cele scrise, daca tot vorbesti de eleganta... A combate o idee gresita, nu inseamna a sari la gatul cuiva; mai ales cand se vine cu argumente. Iar eu doar am pus o intrebare. 2. Ad Absurdum: "N-am combatut nimic , dar imi exercit elegant , dreptul la opinie!" 3. Q.E.D.: Tu zici! |
|
|||
|
|||
![]()
Teoriile evoluționiste despre apariția lumii și a vieții sunt un talmeș-balmeș de mituri și wishful thinking. Oamenii de știință se încăpățânează să găsească o origine naturală a vieții, în ciuda evidențelor. Așa cum în trecut apărau mitul vrăjilor ca forme de vindecare și miturile religioase păgâne, la fel acum încearcă să apere mitul inexistenței lui Dumnezeu. Prostia omenească are multe forme și una din ele este necredința, pe care ignorantul în loc s-o pună sub semnul întrebării caută să o justifice.
Un site cu zeci sau sute de articole scrise de oameni de știință, care arată cum marele mit și marea conspirație a teoriilor evoluționiste sunt date peste cap de descoperirile științifice și de logică: http://www.icr.org/ Probabil este una din cele mai complete baze de informații care demască diletantismul și subiectivismul partizanilor evoluționismului. Câteva articole ca exemplu, poate nu cele mai interesante: Totul are o cauză Pământul este așezat minunat în Cosmos Pământul a fost creat pentru viață Ciclul apei protejează și hrănește Evoluționiștii speră ca tu să nu cunoști chimie ADN-ul a fost creat pentru a stoca informație Designul divin este o minune a ingineriei. Unele sisteme naturale dovedesc soluții ingenioase de rezolvare a problemelor tehnice Ființele vii sunt în mod evident proiectate Fosilele vii dovedesc lipsa evoluției. Animale prezente care nu au suferit modificări zeci de milioane de ani contrazic teoria selecției naturale și a evoluției Mutațiile genetice dovedesc că populațiile prezente sunt tinere Selecția naturală și adaptarea duc la conservarea speciilor existente, nu la apariția de specii noi Ar trebui să fie descoperite fosile de forme tranziționale de animale?. Deși statistica ne arată că astfel de forme ar trebui să fie mai frecvente în descoperiri decât cele de animale gata formate, ele lipsesc aproape cu desăvârșire Direcția naturală a vieții este degenarea, nu evoluția Complexitatea creierului este dincolo de imaginație
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 15.02.2011 at 00:13:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Măi Traditie1, chiar ești amuzant. Păcat că oricine care are puțină bună-voință și dorință să afle adevărul poate găsi foarte facil răspunsuri bine puse la punct și bine documentate la oricare dintre aceste argumente de carton.
Recomand site-ul Talk Origins care chiar are un index al pretențiilor creaționiste: http://www.talkorigins.org/indexcc/list.html |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|