Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2011, 19:26:30
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
iertarea face sa putem recupera "cele"pierdute trebuie iertati toti vrasmasii nostri precum si gresitii nostri, ca sa putem fi si noi iertati caci toti avem nevoie de iertare.tuturor celor ce le-am gresit pe acest forum ii rog sa ma ierte.amin.dar stravechea magie huna nu trebuia sa apara tocmai pe acest forum ce se pretinde ortodox.apa cu uleiul nu se amesteca doar formeaza o emulsie ce daca se lasa in repaus elementele se vor separa din nou,tot asa credinta cu magia nu au nimic comun pina la urma chear daca uneori creaza impresia ca se intilnesc.

Nu era vorba de magie in acest text, ci de metode medicale traditionale (ale indienilor in acest caz).
Stiu ca unii cred ca ele tin de magie, eu nu sunt de acord. S-a discutat pe alt fir despre asta.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42