Diana, mai citeste odata ce am scris. ti se pare tie ca am zis ca l-as fi auzit eu pe Hristos? intrebam doar pe ce baza se fac afirmatii de genul ortodoxia e mai buna, ortodoxia e dreapta si catolicismul nu. din punctul meu de vedere, Hristos si apostolii sai, sunt singura autoritate care ar putea face astfel de afirmatii. intrebam daca l-a auzit cineva pe Hristos spunand asta, ca baza pentru astfel de afirmatii, sau pana la urma,daca a citit prin vreo Evanghelie ca asta ar fi cuvantul Sau. nu existau ortodocsi si catolici atunci este adevarat, dar eu nu m-am referit la a fi spus in timpul existentei sale pe pamant, ci daca vrei metaforic vorbind. daca nu vrei sa intelegi ce spun, treaba ta.
iar legat de activitatea BO, spuneam ca asta ar trebui sa faca. daca tu stii ca face si altceva in afara de ridicat catedrale, spune-ne tu. da, mi-as dori sa aud ca nu in mod exceptional, ci frecvent, BO are misiuni care merg in azilele de batrani cu mancare, medicamente, etc.
mai departe, chiar la inceputul subiectului, cineva amintea de preotii catolici care au savarsit violuri asupra copiilor, iar eu spuneam ca ii avem si noi pe ai nostri, nu numai la ei sunt uscaturi.
asa ca, te rog , mai citeste odata.
si te rog frumos, raspunde argumentand si nu ironic.
Last edited by alyna26; 02.02.2011 at 23:09:03.
|