![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Solutii sunt chiar daca noi nu le vedem...
Si daca te consideri isteata apoi cum sa te gandesti ca nu mai vrei sa traiesti? Si daca nu pentru tine macar pentru cel mic. Cu el ce se va intampla? Spui ca ai spala si pe jos (desi asta nu enici o rusine)... E foarte important sa iti depasesti mandria, altfel nu vei putea fi ajutata nici de oameni nici de Dumnezeu. Nu te cert pun intrebari pe care poate ti le-ai pus si tu dar continua sa le pui pana gasesti un raspuns. Daca ne spui in ce oras esti incercam sa vedem cum si unde poti gasi ajutor. Daca nu vrei sa dai detalii public poti trimite mesaje privat.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 21:27:42 |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 21:08:08 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 20:48:15 |
|